Μοιράσου αυτό το video και σώσε και εσύ μια παιδική ζωή από τη Μηνιγγίτιδα.

Μάθε, Δράσε, Πρόλαβε.

Αυτό είναι το μήνυμα γιατρών και παιδιάτρων απο όλη την Ελλάδα που στέλνουν στους γονείς, σήμερα Παγκόσμια μέρα της Μηνιγγίτιδας #24HourMeningitis

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών,Παιδίατροι απο όλη την Ελλάδα, ο Πρόεδρος κος Κωνσταντίνος Νταλούκας της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής και τα μέλη της, γίνονται ένα – σύμμαχοι στον αγώνα κατά της #Μηνιγγίτιδας μίας απο τις πιο επικίνδυνες νόσους για τα παιδιά.

«Η μηνιγγίτιδα προλαμβάνεται και θεραπεύεται μόνο μέσω του εμβολιασμού» είναι το μήνυμα που στέλνει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης στους γονείς όλης της χώρας. Ενώ ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής κος Νταλούκας στο μήνυμα του σημειώνει τη συνεργασία γονιών και παιδιάτρων για την καταπολέμηση της νόσου λέγοντας «Γονείς και παιδίατροι πρέπει να λειτουργήσουν με κοινό στόχο την πρόληψη για την καταπολέμηση της ασθένειας»

Μέσα απο τα δύο αυτά δύο πολύ φρέσκα και απολύτως κατανοητά videos που δημιούργησαν αφιλοκερδώς, ιατροί και παιδίατροι απο όλη την Ελλάδα ενημερώνουν με απλό τρόπο στα ερωτήματα και την αγωνία χιλιάδων γονέων για αυτη την επικίνδυνη και ύπουλη νόσο που στοιχίζει τις ζωές πολλών παιδιών στην Ελλάδα και αφήνει σε πολλά άλλα σοβαρές μακροχρόνιες συνέπειες.

Τι έιναι η Μηνιγγίτιδα Ποιά είναι τα συμπτώματα και οι επιπτώσεις της; Ποιός είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος πρόληψης; είναι μερικές απο τις ερωτήσεις που θα βρούν έγκυρες απαντήσεις οι γονείς.

Η πρόληψη και ο εμβολιασμός αποτελούν τους πιό ασφαλής τρόπους αντιμετώπισης είναι το βασικό μήνυμα που δίνουν οι ειδικοί.

Δείτε εδώ τα videos εδώ

και…

Μάθε, Δράσε, Πρόλαβε.

Μοιράσου αυτά τα videos και σώσε και εσύ μια παιδική ζωή απο τη Μηνιγγίτιδα.

Πλήθος άρθρων για την ενημέρωση σας για τη σοβαρή αυτή νόσο, μπορείτε να διαβάσετε, επισκεπτόμενοι τώρα το www.childrencare.gr την επίσημη σελίδα ιατρικής ενημέρωσης και πρόληψης για τα παιδιά που δημιούργησε αφιλοκερδώς η Ένωση Ελευθεροπεγγλεματιών Παιδιάτρων Αττικής.

Πηγή