Μικρό Σπίτι με Ανύπαρκτο Χολ; Δημιουργήστε το από το Μηδέν με Αυτές τις Ιδέες

Πολλοί από εσάς ίσως δεν έχετε οριοθετημένα ή άνετα χολ στο σπίτι σας, υπάρχουν όμως πολλοί τρόποι για να εκμεταλλευτείτε τον χώρο σας και να τον κάνετε λειτουργικό. Μικρά στρατηγικά tips μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια χρηστική και ταυτόχρονα στιλάτη είσοδο για το σπίτι σας.

Είτε έχετε στενή είσοδο, είτε δεν έχετε καθόλου, δεν χρειάζεται να απογοητεύεστε. Ένα συνηθισμένο σενάριο είναι η εξώπορτα να ανοίγει απευθείας στο καθιστικό, χωρίς να υπάρχει χώρος υποδοχής. Σε αυτή την περίπτωση, η πρόκληση είναι να δημιουργήσετε μια μετάβαση από τον εξωτερικό στον εσωτερικό χώρο, χωρίς να «σπάτε» τη ροή. Γι αυτές τις περιπτώσεις, οι μικρές κονσόλες είναι ιδανικές – μπορείτε να αφήνετε εκεί τα κλειδιά σας ή την τσάντα σας, ενώ παράλληλα να δώσετε μια πολύ όμορφη νότα στη διακόσμησή σας.

Μια άλλη λύση, που πάντα βοηθάει, είναι η χρήση καθρέπτη που μαζί με την κονσόλα δημιουργούν έναν πολύ όμορφο συνδυασμό. Παράλληλα, μπορείτε να βάλετε ένα ή και παραπάνω ράφια για να εμπλουτίσετε τη σύνθεση.

Αν ο χώρος σας είναι πραγματικά μικρός, τότε οι γάντζοι στον τοίχο θα σας λύσουν τα χέρια: μπορείτε να κρεμάτε τα παλτό, τις τσάντες και τα κλειδιά σας.

Κάντε κλικ στην παρακάτω φωτογραφία για να δείτε πως διαμορφώθηκαν κάποια χολ από το μηδέν και να πάρετε ιδέες για να δημιουργήσετε την δική σας προσωπική και πρωτότυπη είσοδο!

Μια στενή κονσόλα με πολύ στιλ είναι αρκετή για ένα υπέροχο αποτέλεσμα στην είσοδο του σπιτιού σας. Εδώ το ξύλο συνδυάζεται άψογα με τα διακοσμητικά αντικείμενα.
Ένας πάγκος, ένας καθρέπτης και ένα φυτό είναι τα συστατικά αυτή της πολύ όμορφης σύνθεσης που δημιουργεί μια αισθητικά όμορφη και ταυτόχρονα λειτουργική είσοδο.
Ο ξύλινος πάγκος και οι γάντζοι σε συνδυασμό με ένα χαλάκι, φτιάχνουν μια πανέμορφη γωνιά που ξεχωρίζει μέσα στο καθιστικό και μετατρέπεται σε χώρο υποδοχής
Κάποιες φορές η φαντασία είναι αρκετή για να δημιουργήσει ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Το μόνο συστατικό αυτής της εισόδου είναι τα ξύλινα κασόνια και μερικοί γάντζοι που χρησιμεύουν για να αφήνετε τα παπούτσια σας, τις τσάντες και τα παλτό.
Ακόμα και αν ο χώρος σας είναι πολύ στενός, υπάρχουν δυνατότητες να τον μεταμορφώσετε: εδώ, οι γάντζοι και τα κάδρα δημιουργούν μια πολύ όμορφη αίσθηση σε όσους μπαίνουν για πρώτη φορά στο σπίτι.
Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον χώρο πίσω από την πόρτα για να δημιουργήσετε μια όμορφη σύνθεση σαν κι αυτή. Το μικρό ραφάκι είναι ιδανικό για τα κλειδιά και το ταχυδρομείο σας, ενώ ο καθρέπτης δίνει στιλ και μεγαλώνει τον χώρο. Από κάτω μπορείτε να αφήσετε τα παπούτσια και την ομπρέλα σας.
Ο χώρος αυτός είναι αξιοποιημένος με τον καλύτερο τρόπο. Εκτός από τους γάντζους όπου μπορείτε να κρεμάσετε τα παλτό σας, έχει τοποθετηθεί μια κονσόλα με αρκετό χώρο αποθήκευσης με ένα μεγάλο καθρέπτη από πάνω. Όλα αυτά, έχουν γίνει αξιοποιώντας μόνο έναν τοίχο!