Μια Ζωή τον Μπέρδευαν για Κορίτσι. Μόλις όμως δείτε Γιατί αυτό το 10χρονο Αγόρι έκοψε τα Μαλλιά του, θα Δακρύσετε!

Αυτός είναι ο 10 ετών Tyler Boone από την Ατλάντα και η 12 ετών φίλη του Gabby Ruiz από την Φλόριντα. Παρόλο που τους χώριζαν αρκετά χιλιόμετρα, είχαν επικοινωνία και πολύ καλές σχέσεις.

Στην ηλικία των 4, η Gabby ανέπτυξε αλωπεκία, μια αυτοάνοση ασθένεια του δέρματος που προκαλεί απώλεια μαλλιών σε όλο το σώμα. Λόγω του ότι οι περούκες μαλλιών είναι ακριβές, το κορίτσι φορούσε κορδέλες ή καπέλα στα μαλλιά της.

Όταν ο Tyler και η Gabby συναντήθηκαν, ο Tyler δεν ήξερε τι θα μπορούσε να κάνει γι “αυτήν για να την κάνει να αισθανθεί καλύτερα.

Όταν ο Tyler συνειδητοποίησε ότι η Gabby δεν θα μπορούσε να έχει τα δικά της μαλλιά, γενναιόδωρα αποφάσισε να μακρύνει τα δικά του και να της τα χαρίσει.

Του πήρε δύο χρόνια για να τα μακρύνει στο απαιτούμενο μήκος των 10 εκατοστών που είναι απαραίτητο για να γίνει μια περούκα, αλλά ο Tyler επέμενε. Μερικές φορές τον περνούσαν για κορίτσι αλλά δεν τον ένοιαζε καθόλου, γιατί το έκανε για καλό σκοπό.

Όταν η μέρα ήρθε για να κόψει τελικά τα μαλλιά του, η Gabby ήταν αυτή που το έκανε. Πριν την παραμονή πρωτοχρονιάς πήγαν μαζί σε ένα στούντιο φωτογραφίας και απαθανάτισαν το γεγονός και ήταν πολύ χαρούμενοι.

Η Gabby ένιωθε ευγνώμον για την πράξη του φίλου της.

Τελικά ο Tyler έφυγε με ένα ωραίο αγορίστικο κούρεμα και ένα μεγάλο χαμόγελο για την καλή του πράξη. Η Gabby τώρα περιμένει την περούκα της. Μπράβο στον Tyler! Δείτε το βίντεο της συγκινητικής ιστορίας!

via