Μητέρα δύο παιδιών που είχε καρκίνο: «Ευχαριστώ τον Γερμανό Δότη μου, που μου έδωσε πίσω τη ΖΩΗ ΜΟΥ»

Η αγαπημένη μας ηρωίδα ζωής Μαρία Αναγνώστου, μια αληθινή γυναίκα, μαχήτρια της ίδιας της ζωής της, μάνα δύο πανέμορφων κοριτσιών…θυμάται.

Μαζί της θυμόμαστε και εμείς, περήφανοι σαν σελίδα που είμαστε δίπλα της, περήφανοι που μας εμπιστεύτηκε, περήφανοι που τη γνωρίσαμε και παρακολουθήσαμε μέσα από τις οθόνες του υπολογιστή μας τον αγώνα της.

Μαράκι σ’ αγαπάμε και σε θαυμάζουμε όλοι μας.

Διαβάστε το κείμενό της… ένα χρόνο μετά τη δύσκολη αναγγελία και πάρτε δύναμη από εκείνη που ήταν και θα είναι για λίγο ακόμα… αδύναμη.

«Πέρυσι σαν σήμερα….

Μία από τις χειρότερες μέρες της ζωής μου όταν μου ανακοινώθηκε από τους γιατρούς μου πως θα πρέπει να προβώ σε άμεση μεταμόσχευση μυελού…

Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου…

Κλάμα, κλάμα, κλάμα….Θα τα καταφέρω;;;…

Θα βρεθεί δότης;;;…

Θα ξαναδώ τα κοριτσάκια μου;;;…

Θα ζήσω;;;…

Βασίζομαι πολύ στην πολύτιμη βοήθειά σας….!!!…Να μπορέσω να επιστρέψω υγιής στα δύο κοριτσάκια μου …!!!…Να μπορέσω να ζήσω….!!!!.

5,5 χιλιάδες κοινοποιήσεις έγιναν σε αυτή μου την ανάρτηση…Πάρα πολλά site μιλούσαν για μένα προκειμένου να βρεθεί ο συμβατός δότης που θα μου έδινε τη ΖΩΗ ΜΟΥ …!!!..

Και ΝΑΙ …!!!!…

Το καλύτερο δώρο μου έφερε ο Άγιος Βασίλης : Το δότη μου…!!!!…

Σήμερα 24-08-2-18 χάρη στον Γερμανό Συμβατό Δότη μου είμαι ακόμα ΖΩΝΤΑΝΗ στη σκηνή όχι σαν rock συγκρότημα αλλά σαν Μαρία από το Χαϊδάρι …!!!…

Σαν ένας νέος άνθρωπος ,μία μαμά που ήθελε απλά να ΖΗΣΕΙ…!!!..

Ευχαριστώ τον Γερμανό Δότη μου που μου έδωσε πίσω τη ΖΩΗ ΜΟΥ.…!!!!… Ευχαριστώ όλους εσάς που κινητοποιηθήκατε για μένα…!!!….Ευχαριστώ την Παναγία που από την πρώτη στιγμή δεν με άφησε Ποτέ και ήταν δίπλα μου …!!!…

Η θεραπεία της λευχαιμίας είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ …!!!!…. Γίνετε δότες μυελού των οστών ….!!!!…. Χαρίστε ΖΩΗ στους συνανθρώπους μας …!!!!

Θερμά Ευχαριστώ Μαρία

Η πριν ένα χρόνο ανάρτηση της Μαρίας: «Αγαπημένοι μου φίλοι…Όπως σας είπα και χθες υπήρξαν ξαφνικές αλλαγές στις θεραπείες μου ως αναφορά το πρόβλημα της Λευχαιμίας που αντιμετωπίζω.

Πρόκειται να προβώ σε άμεση μεταμόσχευση Μυελού μετά το τέλος της θεραπείας που διανύω.

Χρειάζομαι τη βοήθειά σας προκειμένου να βρω συμβατό δότη μυελού.Η διαδικασία δεν είναι καθόλου επίπονη. Σας παίρνουν λίγο σάλιο και μετά δίνεται λίγο αίμα όπως στην αιμοδοσία. Και μετά τίποτα άλλο. Για την διαδικασία αυτή πρέπει να πάτε στην τράπεζα μυελού. Όχι εδώ στο Αττικό Νοσοκομείο. Γίνεστε Δότες .Αν είστε συμβατοί με μένα θα το πάρω εγώ.

Αν όχι θα βοηθηθεί άλλος ασθενής. Για περισσότερες πληροφορίες έχω ρωτήσει τους γιατρούς μου και μόλις με ενημερώσουν θα σας δώσω περισσότερες πληροφορίες.Βασίζομαι πολύ στην Πολύτιμη Βοήθειά Σας….!!!…Να μπορέσω να επιστρέψω Υγιής στα δύο κοριτσάκια μου …!!!…Να μπορέσω να Ζήσω….!!!!.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..!!..”

Πηγή