Μην πάρετε τα μάτια σας από το σκύλο της… ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ!

Οι άνθρωποι και οι σκύλοι μοιράζονται έναν ιδιαίτερο δεσμό ο οποίος δεν πρόκειται να σπάσει ποτέ. Εδώ και χιλιάδες χρόνια, αποκαλούμε αυτά τα πιστά ζώα τους καλύτερούς μας φίλους, και ευτυχώς, έχουν μείνει στο πλευρό μας για τόσο πολύ καιρό που μπορούν πια να διαβάζουν τα συναισθήματά μας προτού καν τα συνειδητοποιήσουμε εμείς.

Οι σκύλοι υπήρξαν κοντά στους ανθρώπους στους πολέμους, στην ειρήνη και σε οτιδήποτε άλλο. Ειναι υπέροχοι ως μέλη της αστυνομίας και έχουν σώσει ζωές σε αποστολές έρευνας και διάσωσης. Όμως παρότι οι σκύλοι είναι οι ιδανικοί παρτενέρ σε ό,τι αφορά αυτές τις απαιτητικές δουλειές, φαίνεται πως έχουν επίσης και καλλιτεχνική φλέβα!

Το βίντεο παρακάτω δείχνει τη Sandra και τη Lizzy να δίνουν μια εξαιρετική παράσταση ελεύθερου χορού. Αυτή η μορφή χορού χρειάζεται να σχηματίσουν ένας άνθρωπος και ένας σκύλος έναν νοητικό δεσμό μεταξύ τους. Ο σκύλος πρέπει να ξέρει ακριβώς ποια κίνηση πρέπει να κάνει και ο άνθρωπος να έχει όση περισσότερη χάρη γίνεται καθώς χορεύει μπροστά σε ένα τεράστιο ανθρώπινο πλήθος, και όλα αυτά ενώ κρίνονται!

Ενώ μερικοί άνθρωποι μπορεί να νομίσουν ότι αυτού του είδους η παράσταση είναι λίγο παράξενη, κάθε λάτρεις των ζώων θα εκτιμήσει όχι μόνο πόσο όμορφο είναι να την παρακολουθήσει κανείς, αλλά και το πόσο δύσκοληη είναι αυτή η διαδικασία αυτή μέχρι να εκτελεστεί η χορογραφί. Είναι αρκετά δύσκολη η απομνημόνευση των δικών σας χορευτικών κινήσεων, πόσο μάλλον όταν μπαίνει και ένας σκύλος στο χορό. Τα πράγματα γίνονται έτσι λίγο πιο απρόβλεπτα. Ωστόσο, με αυτό το εκπληκτικά έξυπνο σκυλί, φαίνεται ότι του ανήκει πραγματικά η βραδιά και εκτελεί μια από τις πιο εκπληκτικές χορογραφίες που έχουμε δει ποτέ!

Πηγή