Με Τα Φύλλα Guava Μπορείτε Να Σταματήσετε Την Τριχόπτωση Και Να Αποκτήσετε Πλούσια Μαλλιά. 100% Φυσική Μέθοδος!

Η τριχόπτωση οφείλεται συνήθως στην κακή διατροφή, τα γονίδια, το άγχος, τα φάρμακα και την έλλειψη μετάλλων στον οργανισμό. Μελέτη έχει αποδείξει ότι το 1/3 των ανθρώπων παγκοσμίως αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα.

Ωστόσο, υπάρχει μια φυσική και αποτελεσματική θεραπεία – τα φύλλα guava (γκουάβα).

Πολλοί ειδικοί λένε ότι αυτό το φύλλο κάνει τα μαλλιά υγιή, δυνατά και λαμπερά με τακτική χρήση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα φύλλα αυτά περιέχουν βιταμίνη Β, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για το τριχωτό της κεφαλής.

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ GUAVA

Βράζετε μια χούφτα φύλλα γκουάβα σε ένα λίτρο νερό για 20 λεπτά. Το αφήνετε να κρυώσει και το εφαρμόζετε στο κεφάλι και τις ρίζες των μαλλιών σαν τονωτική λοσιόν. Το χρησιμοποιείτε αμέσως μετά το λούσιμο και κάνετε απαλό μασάζ.

Πρέπει να παραμείνει στο κεφάλι σας μερικές ώρες πριν το ξεβγάλετε, γι’αυτό είναι καλύτερο να το κάνετε πριν πάτε για ύπνο, φορώντας ένα σκουφάκι μπάνιου.

Αυτή η εκπληκτική φυσική θεραπεία υπόσχεται να κάνει τα μαλλιά σας δυνατά και λαμπερά!

Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας Το idiva.gr δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

beextrahealthynow.net

Πηγή