Μετατρέψτε ένα παλιό πουλόβερ σε έναν χαριτωμένο σκούφο.

Μετατρέψτε ένα παλιό πουλόβερ σε έναν χαριτωμένο σκούφο

Αν μου μοιάζεις έστω και λίγο, τότε θα έχεις ένα σωρό παλιά πουλόβερ να πιάνουν χώρο στην ντουλάπα σου και δεν θέλεις να πετάξεις κανένα. Όσο πέφτει η θερμοκρασία αυτή η απλή και δημιουργική διαδικασία θα ξαναδώσει ζωή στα ρούχα σου με τον πιο υπέροχο και εύκολο τρόπο.

Αντί να ξοδέψεις λεφτά για καινούργια σκουφάκια, φτιάξε ένα μόνη σου από τα παλιά σου πουλόβερ. Στο παρακάτω βίντεο η ειδική του στυλ στο Youtube μας δείχνει πως να κάνουμε μόνες μας ένα σκουφάκι και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται καθόλου πλέξιμο. Ξεκινήστε κόβοντας κάτω από την μασχάλη και στην συνέχεια κόψτε κάτω από τις ραφές της μιας πλευράς. Τυλίξτε το πουλόβερ γύρω από το κεφάλι σας για να δείτε πόσο μεγάλο πρέπει να είναι το σκουφάκι και μετά κόψτε το ύφασμα που περισσεύει. Παρακολουθήστε το βίντεο παρακάτω για να δείτε και τα επόμενα βήματα, και πιστέψτε με αφού μπόρεσα εγώ να τα καταφέρω μπορείτε και εσείς!

 Το καλό με όλη αυτή την διαδικασία είναι ότι μπορείτε να κάνετε πολλά σκουφάκια με διάφορα χρώματα και σχέδια σε πάρα πολύ λίγο χρόνο.

Θα χρειαστείτε:

  • ένα πουλόβερ
  • κόλλα για υφάσματα
  • ψαλίδι
  • σετ ραπτικής

Δείτε πως θα το κάνετε στο παρακάτω βίντεο!