Μειώστε τις Τοξίνες στο Σώμα σας και Χάστε εύκολα Πόντους από την Περιφέρεια με ΑΥΤΗ τη Θαυματουργή Τεχνική!

Έχετε ακούσει ποτέ ότι το μασάζ όχι μόνο χαλαρώνει τους μυς, αλλά βοηθά και να απελευθερωθούν οι τοξίνες από το σώμα; Το λεμφικό μασάζ είναι ό,τι χρειάζεστε για ένα υγιές και γυμνασμένο σώμα. Σας παρουσιάζουμε παρακάτω πώς να κάνετε μασάζ στο σώμα σας, ώστε να μειώσετε τους περιττούς πόντους.

Τονώστε τους γοφούς

Περάστε τις άκρες των δαχτύλων σας από το μπούτι ως το οπίσθια κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Χρησιμοποιήστε ανοδικές κινήσεις.

Δυνατά πόδια

Με την βοήθεια του αντίχειρα ασκήστε πίεση στο σημείο της βουβωνικής χώρας. Αυτό το σημείο ενεργοποιεί την απελευθέρωση τοξινών και κατά συνέπεια σας βοηθά να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα.

Πείτε όχι στα χαλαρά γόνατα

Μην ξεχνάτε τα γόνατα, γιατί είναι σημαντικό σημείο του σώματος. Για να νιώσετε πιο άνετα, καθίστε σε μια καρέκλα. Ξεκινήστε από το πάνω μέρος της επιγονατίδας και κάντε κοφτές κινήσεις προς τα έξω. Κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις γύρω από την επιγονατίδα.

 Τέλειες γάμπες

Γι’αυτή την άσκηση θα χρειαστεί να ξαπλώσετε κάτω. Βάλτε δύο μαξιλάρια κάτω από τις γάμπες σας και τραβήξτε το ένα πόδι προς το στήθος σας. Κάντε μασάζ στην γάμπα και με τα δύο χέρια με κοφτές κινήσεις. Χρησιμοποιήστε όλα σας τα δάχτυλα, ασκήστε μέτρια ως δυνατή πίεση και μετά χαλαρώστε.

Ευαίσθητοι αστράγαλοι

Σχηματίστε με τα χέρια σας έναν κύκλο γύρω από τον αστράγαλο και κάντε μασάζ στο πόδι προς τα πάνω μέχρι την περιοχή κάτω από το γόνατο.

Προσοχή: -Αφιερώστε τουλάχιστον ένα λεπτό σε κάθε σημείο. -Θα παρατηρήσετε αλλαγές πιο σύντομα από ότι φαντάζεστε: αρχικά θα αισθανθείτε χαλάρωση σε όλους τους μυς σας. Αργότερα, τα αποτελέσματα θα γίνουν πιο ορατά. -Αν ακολουθείτε ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής με πολλά υγρά, τότε θα δείτε βελτίωση πιο γρήγορα. -Μπορεί η θεραπεία να φαίνεται ακίνδυνη, αλλά καλό είναι να συμβουλευτείτε έναν ειδικό πριν την ξεκινήσετε. Πηγή