Μήπως φταίει το προφίλ σας στα social media που δεν έχετε σχέση;

Μήπως φταίει το προφίλ σας στα social media που δεν έχετε σχέση;

Υπάρχει κανείς που δεν έχει προφίλ στο Facebook, στο Instagram ή το Twitter. Πλέον, το πιο συνηθισμένο είναι να έχει κανείς πρόσβαση στα περισσότερα (για να μην πούμε σε όλα) τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Έχετε σκεφτεί, όμως, ποτέ ότι αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που δεν μπορείτε να σταυρώσετε σχέση; Άλλωστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελεί έναν τρόπο για να δείξετε τον εαυτό σας και τη ζωή σας και μπορεί άθελά σας να το κάνετε λάθος.

Αναφέρετε τον γάμο συνέχεια (και μπορεί να μην το καταλαβαίνετε)

Εάν το προφίλ σας είναι γεμάτο από γάμους και νυφικά και συνοδεύονται από ενθουσιώδη σχόλια, χαρούμενα πρόσωπα και καρδούλες δίνετε αυτόματα το μήνυμα ότι ο γάμος είναι το πρώτο πράγμα που υπάρχει στο κεφάλι σας, ακόμα κι αν κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Μιλάτε άσχημα για το αντίθετο φύλο Μην είστε αυτός ο άνθρωπος που λέει συνέχεια ότι οι άντρες είναι οι χειρότεροι ή ότι οι γυναίκες είναι τρελές. Εκτός από το γεγονός ότι κάνετε γενικεύσεις που δεν έχουν καμία βάση, δίνετε την αίσθηση ότι τους μισείτε.

Βγάζετε πάρα πολλές selfies

Τίποτα δεν είναι πιο ναρκισσιστικό και αυτάρεσκο από ένα προφίλ γεμάτο με selfies και αυτό είναι και το μήνυμα που θα πάρει όποιος δει το προφίλ σας.

Αποπνέετε αρνητισμό Εάν γκρινιάζετε συνέχεια για όλους και όλα, δεν απολαμβάνετε τίποτα και έχετε πάντα κάτι κακό να πείτε, να είστε σίγουροι ότι κανείς δεν θέλει τέτοιο αρνητισμό της ζωή του, οπότε η εντύπωση που δίνετε είναι μάλλον κακή.

Μην κάνετε συνέχεια αναρτήσεις Εκτός ότι μπορεί να κουράζετε τους φίλους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν θέλετε να θεωρούν οι άλλοι ότι είστε μονίμως πάνω από το κινητό σας και τον υπολογιστή σας.

Δεν αφήνετε αρκετό μυστήριο Εάν όλοι γνωρίζουν τι κάνετε, πως το κάνετε, που είστε και που θα πάτε το βράδυ, μάλλον κανείς δεν θα θελήσει να σας γνωρίσει καλύτερα και ο λόγος θα είναι επειδή νομίζει ότι ξέρει ήδη τα πάντα για εσάς. Λίγο μυστήριο πάντοτε χρειάζεται.