Για νοστιμιά στις σαλάτες και τις σάλτσες μας !!!
Υλικά
- Ντοματίνια Κρήτης
- Ελαιόλαδο
- Ξύδι
- Σκόρδο
- Κάπαρη
- Βασιλικός..δεντρολίβανο..δάφνη
- Αλάτι όχι πολύ, και πιπέρι
Πλένω τα ντοματίνια.
Τα κόβω στα 2 κ τα βάζω σε ένα μεγάλο μπολ.
Πασπαλίζω με αλάτι, πιπέρι, λιωμένες σκελίδες σκόρδου, βασιλικό κ ελάχιστο ελαιόλαδο.
Τα ανακατεύω με τα χέρια.
Τα τοποθετώ σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα με τα σπόρια να κοιτούν προς τα πάνω.
Ψήνω για περίπου 5 ώρες στους 120 Μετά τα βάζω σε αποστειρωμένα βάζα μαζί με βασιλικό, δαφνόφυλλα, σκελίδες σκόρδο, λίγο κάπαρη. Τα σκεπάζω με ελαιόλαδο κ 1 κουταλιά γλυκού ξύδι. Εγώ για σιγουριά τα φυλάσω στο ψυγείο.!!
Gogo Samiou-