Κόβουμε τα κρεμμύδια. Γεμίστε τα με το βόειο κρέας και τυλίξτε με μπέικον για μια πεντανόστιμη απόλαυση

Υλικά

  • 2 κιλά μοσχαρίσιο κιμά
  • 1 φλιτζάνι ψίχουλα ψωμιού
  • 1 αυγό, χτυπημένο
  • 1 φλυτζάνι γάλα
  • 1/2 φλυτζάνι μπάρμπεκιου Σάλτσα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1/2 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
  • 1/2 κουταλάκι σκόνη σκόρδου
  • 3-4 μεσαίο / μεγάλο κίτρινο κρεμμύδια
  • 1 πακέτο Bacon
  • Επιπλέον BBQ σάλτσα για εμβάπτιση

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο κύπελλο, ενώστε το βόειο κρέας, ψίχουλα, αυγό, γάλα, ½ φλιτζάνι μπάρμπεκιου, κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι, και σκόνη σκόρδου.

Ανακατεύουμε με τα χέρια σας μέχρι να ενωθούν καλά.

Κόψτε το πάνω και το κάτω μέρος από το κρεμμύδι, κοψτε στη μέση και αφαιρέστε τη φλούδα. Στη συνέχεια διαχωρίζει το κρεμμύδι σε «στρώσεις». Χρησιμοποιήστε τα μεγαλύτερα εξωτερικά στρώματα.

Γεμίσει με το μίγμα του κεφτέ σας ανάμεσα σε δύο στρώματα Κρεμμύδι (ουσιαστικά κάνει μια στρώση κρεμμυδιού γύρω από ένα μεγάλο κεφτέ).

Τυλίξτε κάθε «μπάλα» με 3 φέτες μπέικον και στερεώστε το με οδοντογλυφίδες.

Ψήστε σε ένα σε ένα ταψάκι με σχάρα στους 220 για περίπου 40 λεπτά ή μέχρι εσωτερική θερμοκρασία είναι 165.

Παρακαλούμε ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ το με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Επιμέλεια κειμένου: Αναστασία Τ. για το idiva.gr

shareably.net