Κόβει μια Χάρτινη Αβγοθήκη και την βάζει στο Ψυγείο. Ο Λόγος; Δεν πάει το Μυαλό σας!

Έχουμε την τάση να θεωρούμε το ψυγείο μας δεδομένο και το ανοιγοκλείνουμε πολλές φορές καθημερινά απολαμβάνοντας τα κρύα τρόφιμα και ροφήματα που βάζουμε μέσα. Αλλά πολύ συχνά όλα αυτά στοιβάζονται και επικρατεί ένα μικρό χάος.

Διαβάστε παρακάτω μερικές συμβουλές για να οργανώσετε το ψυγείο σας:

1. Πλαστικά μπουκάλια

Κόψτε μια χάρτινη αβγοθήκη και βάλτε την στην πόρτα του ψυγείου σας. Μπορείτε να στερεώσετε εκεί όλα τα μπουκάλια ώστε να μην πέφτουν όταν ανοίγετε την πόρτα του ψυγείου. Επίσης, βάζοντας τα αναποδογυρισμένα, το περιεχόμενο τους θα βγαίνει πιο εύκολα.

2. Μαγνήτες

Κολλήστε έναν μαγνήτη κάτω από τα μικρά μπολ σας. Μπορείτε έτσι να τα «κολλήσετε» στον εσωτερικό τοίχο του ψυγείου και να ελευθερώσετε χώρο.

Μπορείτε να κάνετε το ίδιο και με τα μπουκάλια: οι μαγνητικές γραμμές στο πάνω μέρος του ψυγείου είναι τέλειες για να διατηρείτε τις μπίρες δροσερές χωρίς να πέφτουν πάνω στα τρόφιμα σας.

3. Κουτί προτεραιοτήτων

Τοποθετήστε στο ψυγείο ένα πλαστικό κουτί με ετικέτα «Φάε εμένα πρώτα» και βάλτε μέσα τα τρόφιμα που χαλάνε πιο γρήγορα, έτσι ώστε να τα βλέπετε και να τα καταναλώνετε στην ώρα τους. Θα πετάτε λιγότερο φαγητό!

4. Δίσκος που γυρίζει

Έχετε βαρεθεί να ψάχνετε αυτό που θέλετε ανάμεσα σε πολλά τρόφιμα; Βάλτε έναν δίσκο που γυρίζει και θα μπορείτε εύκολα να βρίσκετε αυτό που ψάχνετε.

Τοποθετήστε τα φρούτα σας σε βαζάκια για να διατηρήσουν την γεύση τους για περισσότερο καιρό.

Αυτά τα κόλπα είναι απλά, αλλά κάνουν μεγάλη διαφορά στην οργάνωση του ψυγείου σας. Εξοικονομώντας χώρο και οργανώνοντας τον καλύτερα, θα πετάτε λιγότερα φαγητά, ενώ θα κάνετε οικονομία και θα προστατέψετε το περιβάλλον.

Δοκιμάστε τα και θα μας θυμηθείτε!

Πηγή