Κρατήστε το κόλπο σας καθαρό, χωρίς άσχημη μυρωδιά.. Με ένα συστατικό που έχουμε όλοι σπίτι μας!

Οι γυναίκες προσέχουμε πολύ την φυσική μας κατάσταση και γενικότερα τον εαυτό μας. Ωστόσο, τα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε δεν σχετίζονται μόνο με την ομορφιά, αλλά και με την υγεία μας .

Ενώ μερικές γυναίκες ανησυχούν για τα μαλλιά, το σώμα ή το πρόσωπό τους, άλλες έχουν μεγαλύτερα προβλήματα. Ένα από αυτά τα προβλήματα είναι η κολπική μυρωδιά , η οποία προκαλείται από τις μολύνσεις.

Οι γυναίκες είναι πολύ επιρρεπείς στις κολπικές λοίμωξεις. Αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα του έμμηνου κύκλου ή ενός μη ισορροπημένου ρΗ. Κάτι που θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει λοιμώξεις είναι οι σεξουαλικές σχέσεις . Ως αποτέλεσμα αυτών των λοιμώξεων, ο κόλπος αρχίζει να απελευθερώνει ισχυρές δυσάρεστες οσμές. Οι μυρωδιές αυτές μπορεί να είναι ήπιες ή και πιο σοβαρές κάνοντας πολλές γυναίκες να πέσουν ακόμη και σε κατάθλιψη ..

Ανάμεσα στα συμπτώματα της κολπικής μόλυνσης, μπορεί να περιλαμβάνεται και η παρουσία λευκών και κίτρινων εκκρίσεων. Επιπλέον, υπάρχει ερεθισμός , τσούξιμο, φαγούρα και φυσικά, η άσχημη μυρωδιά που προέρχεται από την περιοχή αυτή. Για την αντιμετώπιση αυτών των τύπων των προβλημάτων, υπάρχουν πολλά προϊόντα στην αγορά. Μερικοί χρησιμοποιούν συχνά εξειδικευμένα σαπούνια για τη θεραπεία των λοιμώξεων. Άλλοι προτιμούν να καταφύγουν σε πιο οικονομικές φυσικές μεθόδους . Αν θέλετε, λοιπόν να εξαλείψετε την κολπική μυρωδιά γρήγορα και αποτελεσματικά δείτε τι μπορείτε να κάνετε.

Οι μυρωδιές αυτές μπορεί να είναι ήπιες ή και πιο σοβαρές κάνοντας πολλές γυναίκες να πέσουν ακόμη και σε κατάθλιψη ..

Αυτό που πρέπει να κάνετε για να τερματίσετε την άσχημη μυρωδιά, δεν είναι τίποτα άλλο παρά η χρήση της μαγειρικής σόδας

Τι θα χρειαστείτε:

  • Μαγειρική σόδα (½ φλιτζάνι).
  • Καθαρό νερό.

Προετοιμάσια και χρήση:

Αυτός είναι ένα πολύ απλός, φθηνός και αποτελεσματικός τρόπος για την εξάλειψη των λοιμώξεων και, των άσχημων μυρωδιών. Δείτε τι πρέπει να κάνετε:

  • Απλά προσθέστε 1/2 φλιτζάνι μαγειρική σόδα στο νερό του μπάνιου σας.
  • Ενυδατώστε το κάτω μέρος του σώματος με αυτό το μείγμα για περίπου 15-20 λεπτά.
  • Σκουπιστείτε καλά με μια καθαρή πετσέτα.
  • Αυτό θα αντιμετωπίσει επίσης και τη μόλυνση των ζυμομυκήτων και θα εξαλείψει αμέσως την κολπική μυρωδιά.

Έτσι, από τώρα και στο εξής, δεν χρειάζετε να αγοράσετε ακριβά προϊόντα, απλά χρησιμοποιήστε αυτό το απλό, φθηνό και αποτελεσματικό τρόπο και λύστε το πρόβλημά των κολπικών μολύνσεων και της κολπικής μυρωδιάς γρήγορα και εύκολα!

Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας Το idiva.gr δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Πηγή