Κουλούρια πορτοκαλιού με κανέλα !!!

Κουλουράκια για το πρωινό μας καφεδακι.!!!

Υλικά

  • 1 ποτήρι ελαιόλαδο
  • 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
  • 1 ποτήρι ζάχαρη
  • 1 κ.γ. κανέλα
  • Ξύσμα από ένα πορτοκαλί
  • 900 γρ. (περίπου) αλεύρι γοχ
  • 1 κ.γ μπέικιν

Εκτέλεση

Αναμιγνύουμε το λάδι, το χυμό, την ζάχαρη, την κανέλα και το ξύσμα. Αφήνουμε λίγο να “μαλακώσει” η ζάχαρη και ανακατεύουμε με τα χέρια να διαλυθεί. Προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν σιγά-σιγά,συνεχίζοντας το ανακάτεμα με τα χέρια, μέχρι να γίνει μια εύπλαστη ζύμη. Ψήνουμε σε λαδωμένο ταψί, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 190 βαθμούς (αντιστάσεις) μέχρι ροδίσουν.!!! Καλή επιτυχία.!!!

Ελένη Μυρτάλη‎

Πηγή