Κολλάει Μπλε ταινίες στον Τοίχο και αρχίζει να τον Βάφει. Το τελικό Αποτέλεσμα, θα σας Κάνει να Ζηλέψετε!

H Elsa Rhae είναι μία ταλαντούχα make-up artist που πολύ συχνά εντυπωσιάζει τους θαυμαστές της στο κανάλι της στο YouTube. Αλλά έχει και άλλα ταλέντα πέρα από το μακιγιάζ: τη διακόσμηση τοίχων. Το μόνο που χρειάστηκε για να ξεκινήσει ήταν ένα ρολό ταινίας. 

Διάλεξε ένα συγκεκριμένο πρότυπο που αποτελούταν από διάφορα τετράγωνα. Ξεκίνησε με ένα απλό τετράγωνο και μετά σχεδίασε άλλο ένα ξεκινώντας από τη μία γωνία και μετά άλλο ένα. Συνέχισε έτσι μέχρι όλο το τετράγωνο να έχει γεμίσει.

Κολλάει Μπλε ταινίες 2

Μετά, σχεδίασε μία ακριβώς αντίθετη εικόνα κάτω και δίπλα από το αρχικό τετράγωνο, δημιουργώντας ένα συμμετρικό πρότυπο από τετράγωνα.

Κολλάει Μπλε ταινίες 3

Μετά, μετέφερε το πρότυπο αυτό στον τοίχο της σχεδιάζοντας το με ταινία αντί για στυλό.

Κολλάει Μπλε ταινίες 4

Μετά από αρκετές ώρες που κολλούσε ταινίες, πάτησε κάθε γραμμή με ένα κουτάλι για να είναι σίγουρη πως είχε κολλήσει καλά στον τοίχο και πως δεν έχουν παγιδευτεί φυσαλίδες.

Μετά, άρχιζε να βάφει το σχέδιο στα χρώματα του μαύρου, γκρι και άσπρου, καλύπτοντας την ταινία με χρώμα…

Κολλάει Μπλε ταινίες 5

Χρειάστηκε περίπου 24 ώρες για να στεγνώσει και μετά ήταν έτοιμη για να αφαιρέσει την ταινία. Ευτυχώς, το να την βγάλει ήταν πολύ πιο γρήγορο από το να τη βάλει.

Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εκπληκτικό. Μοιάζει σαν ταπετσαρία. Πρέπει να το κοιτάξει από πολύ κοντά κανείς για να καταλάβει πως είναι ζωγραφισμένο με το χέρι. Απίστευτο!

Κολλάει Μπλε ταινίες 6

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα βήματα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Θέλουμε και εμείς αυτόν τον τοίχο στο δωμάτιό μας! Αλλά ποιος κολλάει τόσες ταινίες… Ίσως τελικά βάλουμε μία ταπετσαρία. Εσείς θα το δοκιμάσετε;

Πηγή