Κεφάλαιο Κυτταρίτιδα: Μυστικά tips για να την εξαφανίσεις μια για πάντα, με φυσικούς τρόπους

Κάθε άνοιξη ξεκινάμε δίαιτα, γυμναστική και τον αγώνα… κατά της κυτταρίτιδας! Αν κατά τη διάρκεια του χειμώνα πήρες κιλά, δεν έκανες γυμναστική και αποτοξίνωση τότε η κυτταρίτιδα στους γλουτούς και τους μηρούς σου ίσως να είναι πιο έντονη.

Αγόρασε τις κατάλληλες κρέμες και ορούς που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το πρώτο βήμα κι ανακάλυψε 6 αποτελεσματικούς τρόπους που θα σε βοηθήσουν να εξαφανίσεις την κυτταρίτιδα:

1.Οι σωστές τροφές: Για να εξαφανίσεις την κυτταρίτιδα μια και καλή πρέπει να κάνεις κάποιες αλλαγές στη διατροφή σου, οι οποίες συνδυαστικά και με τη γυμναστική και την αποτοξίνωση που θα κάνεις, θα σε βοηθήσει να δεις αποτέλεσμα αμέσως. Προτίμησε αλκαλικές τροφές, όπως τα φρούτα και τα λαχανικά, που θα σε βοηθήσουν να αποβάλλεις τις τοξίνες.

2.Ενυδάτωση: Το νερό είναι σημαντικός σύμμαχός σου στον αγώνα κατά της κυτταρίτιδας, για αυτό καλό είναι να πίνεις πολλά ποτήρια νερό μέσα στην ημέρα. Έτσι θα καταφέρεις να διώξεις την αντιαισθητική όψη της κυτταρίτιδας αλλά και να αποκτήσεις πιο λαμπερή και νεανική επιδερμίδα.

3.Μείωσε το αλάτι: Απόφυγε τα αλατισμένα τρόφιμα και αν πρέπει να προσθέσεις αλάτι προτίμησε την πιο υγιεινή επιλογή, όπως το φυσικό θαλασσινό αλάτι.

4.Μασάζ: Το λεμφικό μασάζ μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό σου να αποβάλλει τις τοξίνες εστιάζοντας στην προβληματική περιοχή. Χρησιμοποιώντας ένα ειδικό σφουγγαράκι κάνε κυκλικές κινήσεις για λίγα λεπτά, 2 με 3 φορές την εβδομάδα.

5.Γυμναστική: Η γυμναστική που σε κάνει να ιδρώνεις δεν σε βοηθάει μόνο να «ξυπνήσεις» τον μεταβολισμό σου και να απαλλαχθείς από το άγχος αλλά μπορεί να μειώσει και την κυτταρίτιδα. Ο ιδρώτας αποβάλλει τις τοξίνες που ευθύνονται για την κυτταρίτιδα ενώ η γυμναστική θα σε βοηθήσει να τονώσεις τους μύες σου και να έχεις ένα πιο fit κορμί!

6.Κρέμες και έλαια: Εκτός από τις κρέμες που καταπολεμούν την κυτταρίτιδα μπορείς να ενυδατώσεις τις περιοχές που υπάρχει κυτταρίτιδα με φυσικά έλαια ή κρέμες που να περιέχουν φυσικά έλαια, όπως το λάδι καρύδας ή το ελαιόλαδο.

Πηγή