Κατερίνα Καινούργιου: Η αλλαγή τίτλου στην εκπομπή της μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα.

Κατερίνα Καινούργιου: Η αλλαγή τίτλου στην εκπομπή της μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα

Πότε θα βγει στον αέρα η εκπομπή;

Η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με τους συνεργάτες της ετοιμάζονται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της εκπομπής τους, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου. Ωστόσο, μόλις μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα, ο Alpha, με δελτίο τύπου που εξέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου, γνωστοποίησε μια μικρή αλλαγή στον τίτλο της εκπομπής, η οποία από «Λόγω TVs» μετονομάζεται σε «Λόγω TiVis».

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού:

Λόγω TiViς…. στην απογευματινή ζώνη του Alpha θα συνυπάρχουν το χιούμορ, η άποψη, το σχόλιο, το κέφι, η μόδα και η επικαιρότητα.

Από την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, στις 16:00, η Κατερίνα Καινούργιου παρέα με την Φωτεινή Πετρογιάννη, τον Δημήτρη Χριστοφορίδη, τον Χρήστο Βαρθαλίτη, και τον Γιώργο Βαγιάτα βλέπουν την τηλεόραση αλλιώς… Μαζί τους ο Νίκος Γεωργιάδης. Συμμετέχει φιλικά ο Αντώνης Βλοντάκης.

H νέα απογευματινή μας παρέα θα παρουσιάζει, καθημερινά, την ελληνική πραγματικότητα μέσα από τις πιο ενδιαφέρουσες τηλεοπτικές στιγμές, τις πιο αμήχανες, τις πιο εκρηκτικές, τις πιο αληθινές. Ό,τι είδες κι ό,τι έχασες βρίσκεται εδώ! Θέματα που μπορεί να μας σοκάρουν, να μας κάνουν να συμφωνήσουμε ή να διαφωνήσουμε μαζί τους… αλλά που σίγουρα θα μας κάνουν να περάσουμε καλά.

Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ, αφήστε το τηλεκοντρόλ για 2 ώρες και… Λόγω TiViς θα γελάσετε, θα παίξετε, θα προβληματιστείτε και θα εκπλαγείτε.

«Λόγω TiViς»: Κάθε απόγευμα βλέπουμε τηλεόραση μαζ