Ημέρα για «ιπτάμενη» καριέρα στην Emirates

Ημέρα για «ιπτάμενη» καριέρα στην Emirates

Την Κυριακή σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου η αεροπορική εταιρεία Emirates διοργανώνει Ημέρα Καριέρας στην Αθήνα, ώρα 09.00, στο ξενοδοχείο Athens Electra Palace (Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20, Πλάκα). Η διοργάνωση προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους υποψηφίους ενδιαφέρονται, να ανακαλύψουν τη δουλειά και πώς θα ζήσουν στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι.

Την Ημέρα Καριέρας, υποψήφιοι, γυναίκες και άντρες, θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με εκπροσώπους της Emirates και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία, καθώς επίσης και για τη δουλειά του πληρώματος καμπίνας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν online την αίτησή τους για την Ημέρα Καριέρας στον ακόλουθο σύνδεσμο www.emirates.com/careers. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της Ημέρας Καριέρας οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια αναλυτική παρουσίαση για τον ρόλο του μέλους πληρώματος καμπίνας, τις απαιτήσεις της θέσης, καθώς και τα προνόμια που απολαμβάνουν όσοι εργάζονται για τον όμιλο Emirates και ζουν στο Ντουμπάι. Το επόμενο στάδιο περιλαμβάνει ένα γραπτό τεστ στα αγγλικά και ομαδική συζήτηση με βάση τις ικανότητες των υποψηφίων.

Η Emirates αναζητά αφοσιωμένους εργαζόμενους, ανοιχτούς στις προκλήσεις, με θετική προσωπικότητα και πάθος για παροχή υψηλών υπηρεσιών. Οι υποψήφιοι πρέπει:

• να έχουν συμπληρώσει το 21 έτος ηλικίας, • να διαθέτουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά και • να προσκομίσουν φωτογραφίες διαβατηρίου και κανονικού μεγέθους με επαγγελματική αμφίεση.

Η Emirates πραγματοποιεί πτήσεις σε 149 προορισμούς σε 80 χώρες σε Ευρώπη, Βόρεια και Νότια Αμερική, Μέση Ανατολή, Αφρική, Νότια Ασία, Άπω Ανατολή και Αυστραλασία. Λόγω της γρήγορης και δυναμικής της ανάπτυξης, η αεροπορική εταιρία αναζητά για τη φετινή χρονιά 3.800 άτομα για πλήρωμα καμπίνας. Η Emirates προσφέρει εργασιακή εμπειρία μέσα σε μια πραγματική διεθνή ομάδα: πάνω από 20.000 άτομα ιπτάμενο προσωπικό, από 135 χώρες, που μιλούν πάνω από 55 γλώσσες.