Καπάκια από Βαζάκια: Υπέροχες Ιδέες για να τα Χρησιμοποιήσετεs

Υπάρχουν πάρα πολλές ιδέες για να χρησιμοποιήσετε έξυπνα τα καπάκια από τα άδεια βαζάκια μαρμελάδας. Ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο εντυπωσιακές από αυτές και σας τις παρουσιάζουμε.

Βάσεις για κεριά Φτιάξτε υπέροχες βάσεις για κεριά χρησιμοποιώντας καπάκια από βαζάκια μαρμελάδας. Βάψτε τα καπάκια σε χρώμα της επιλογής σας. Στη συνέχεια κολλήστε γύρω-γύρω κορδέλα ή δαντέλα και βάλτε το κεράκι σας στη μέση ακριβώς.

Σουβέρ Κόψτε στρογγυλά κομμάτια φελλού που να χωράνε ακριβώς μέσα στα καπάκια σας. Κολλήστε τον φελλό στο καπάκι και διακοσμήστε γράφοντας διάφορες λέξεις και φράσεις.

Φτιάξτε υπέροχα σουβέρ με καπάκια και φελλό.

Θήκη για χαρτομάντιλα Χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι κάντε μια τρύπα στο πάνω μέρος από το καπάκι σας και ανοίξτε την ίσα-ίσα ώστε να χωράνε να περάσουν μέσα από αυτή τα χαρτομάντιλά σας.

Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε μια εναλλακτική θήκη για χαρτομάντιλα.

Μπουκαλάκια για σαπούνι Κάντε μια τρύπα στο καπάκι ώστε να περάσει το πάνω μέρος με το σωληνάκι από το παλιό σας μπουκαλάκι σαπουνιού. Κολλήστε το πάνω στο καπάκι περνώντας πρώτα μέσα από την τρύπα το σωληνάκι.

Δείτε τι όμορφα που είναι αυτά τα μπουκαλάκια σαπουνιού!

Φτιάξτε μίνι τάρτες Κόψτε το ζυμάρι σας στο μέγεθος που έχει το καπάκι σας και βάλτε τη ζύμη μέσα στο καπάκι. Προσθέστε ό,τι υλικά θέλετε και ψήστε κανονικά. Τα καπάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν μίνι ταψάκια.

Τα καπάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως μίνι ταψάκια για να ψήσετε τάρτες.

Πηγή