Κακοποίησαν βάναυσα αυτά τα δυο μικρά γατάκια. Μόλις τα έκαναν μπάνιο,πλημμύρισαν με ευτυχία

Το Bradford Cat Watch Rescue είναι ένα καταφύγιο γατιών και βρίσκεται στο Yorkshire της Αγγλίας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους, το καταφύγιο δήλωσε πως «διοικείται αποκλειστικά από εθελοντές που εργάζονται ακούραστα και σώζουν πάνω από 400 γάτες και γατάκια κάθε χρόνο.»

Οι διασώστες έχουν δει πολλά είδη κακοποίησης και παραμέλησης και προσπαθούν να σώσουν όσες περισσότερες γάτες μπορούν. Όταν πήραν μια κλήση για δύο γατάκια που ήταν βαμμένα με μόνιμο μελάνι, όμως, είχαν σοκαριστεί.

Η Katie Jane Lloyd, η εκπρόσωπος του καταφυγίου, είπε στο SWNS: «Μέχρι πρότινος λέγαμε ότι τα έχουμε δει όλα αλλά αυτή η βαρβαρότητα είναι ασύλληπτη.»

Τα δύο γατάκια ήταν χρωματισμένα με ανεξίτηλο μπλε και πράσινο μαρκαδόρο και πιστεύεται ότι κάποιοι έκαναν αυτή την πολύ σκληρή και απάνθρωπη πράξη απλά για σπάσουν πλάκα.

Η Lloyd είπε ότι, όταν τα γατάκια έφτασαν στο καταφύγιο ήταν σοκαρισμένα και πως ανέπνεαν με δυσκολία.

Αλλά οι άνθρωποι του καταφυγίου φρόντισαν άμεσα τα αθώα αυτά ζώα. Ο «Smurf» και ο «Shrek», που ονομάστηκαν έτσι λόγω των χρωμάτων τους, έκαναν αρκετή ώρα μπάνιο για να απαλλαχθούν από το μελάνι.

«Το σώμα το καθαρίσαμε χωρίς να κάνουμε ζημιά,» δήλωσε η Lloyd στις εφημερίδες Telegraph και Argus. «Αλλά έπρεπε να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί γύρω από την περιοχή του προσώπου. Γύρω από τα αυτιά, τα μάτια, τη μύτη και το στόμα.»

Κάνουν το καλύτερο που μπορούν για να σώσουν αυτά τα γλυκά γατάκια και έχουν ήδη βελτιώσει τις ζωές τους.

Χίλια μπράβο στους ανθρώπους που νοιάζονται τόσο πολύ για αυτά τα γλυκά ζώα! Ο Θεός να τους έχει καλά!

Πηγή