Καθαρίστε το σώμα σας από τις τοξίνες με αυτό το καταπληκτικό ποτό!!!

Μπορεί να είναι έτοιμο μέσα σε λίγα λεπτά και μετά από το πρώτο ποτήρι να ξεκινήσει να καταστρέψει τις τοξίνες από το σώμα και στη συνέχεια να κάνει τον γενικό καθαρισμό ( αποτοξίνωση ).

Μέτα από την κατανάλωση αυτού του ποτού θα δείτε  βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος και θα επιλύσει τα προβλήματα με το πεπτικό σύστημα.

Θα γεμίσει επίσης τον οργανισμό με ενέργεια, ενέργεια που θα είναι αρκετή για όλη την ημέρα. Το καλύτερο από όλα είναι ότι χρειάζεστε μόνο τρία συστατικά που μπορείτε να αγοράσετε σε οποιοδήποτε κατάστημα: λεμόνι, μήλο και τζίντζερ .

Αυτό το ποτό είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α, Β, Γ, θα βοηθήσει το συκώτι σας για την ανανέωση των κυττάρων και θα καθαρίσει το σώμα, θα βοηθήσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και θα εμποδίσει πολλές ασθένειες.

Σκεφτείτε αυτό το μείγμα ως καύσιμο, το οποίο θα βοηθήσει το σώμα σας να λειτουργεί άριστα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Συστατικά που απαιτούνται

  • 1 λεμόνι, μεσαίου μεγέθους
  • 4 μήλα μέτρια 
  • 1 κομμάτι φρέσκο ​​τζίντζερ 3-4 cm
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι (προαιρετικά για γεύση)

Μέθοδος

Καθαρίζουμε τα μήλα, το λεμόνι και το τζίντζερ και τα κόβουμε σε κομμάτια. Μετά τα ρίχνουμε σιγά σιγά σε μπλέντερ για να ανακατευτούν μέχρι να επιτευχθεί ένα ομοιογενές μείγμα.

Αυτό το μείγμα είναι αρκετά συμπυκνωμένο, μπορείτε να προσθέσετε νερό για την αραιώσετε , ώστε να φαίνεται σαν ένα ποτό ( χυμό ). Αν προσθέσετε νερό πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν θα χάσει ούτε την γεύση του σαν πότο ούτε  τα θρεπτικά συστατικά , βιταμίνες κ.α. . Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε μια κουταλιά μέλι για να βελτιώσετε τη γεύση. (Οι διαβητικοί κάλο είναι να μην προσθέτουν  μέλι ) .

Πώς και πότε να το πίνετε

Το καλύτερο είναι να το πίνετε το πρωί , πριν από το πρωινό γεύμα για 15 ημέρες για πλήρη ΑΠΟΤΟΞΊΝΩΣΗ.

Στη συνέχεια, μπορείτε να το πίνετε για την καλύτερη λειτουργία του οργανισμού, αλλά όχι περισσότερο από 2-3 φορές την εβδομάδα.

Πηγή