Κάν’το και θα μας θυμηθείς! Το ρόφημα που πρέπει να πίνει κάθε πρωί για να βάλεις φωτιά στον μεταβολισμό σου!

Τίποτα δεν σας ξυπνά περισσότερο το πρωί από το πρώτο πράγμα που βάζετε στο στομάχι σας. Είναι αυτό που σας δίνει καύσιμα για την υπόλοιπη ημέρα, οπότε βεβαιωθείτε ότι παίρνετε τις σωστές αποφάσεις για το σώμα σας. Εάν δεν προσέχετε τι τρώτε και πίνετε, μπορεί να βάλετε τον μεταβολισμό σας σε περιπέτειες, κάνοντάς τον πιο αργό.

Και τι συνεπάγεται αργός ο μεταβολισμός; Προβλήματα υγείας, όπως ακανόνιστες περιόδους, συνεχή κόπωση και αύξηση βάρους. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να δείξετε στον μεταβολισμό σας αγάπη και κατανόηση, κάνοντας κάποιες αλλαγές στην πρωινή διατροφή σας.

Υπάρχει ένα ρόφημα με το οποίο έχουν εμμονή οι fitness bloggers και το ενσωματώνουν σε κάθε τους πρόγευμα.

Είναι το μηλόξυδο. Αυτό το πικάντικο ποτό που έχει καταπληκτικά οφέλη για την υγεία. Η προσθήκη μηλόξυδου στη διατροφή σας μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα, ενώ συμβάλλει και στην απώλεια βάρους.

Ένα από τα συστατικά του είναι το ακετικό οξύ, το οποίο βοηθάει στη μείωση του σωματικού βάρους, στοχεύοντας ειδικά στο λίπος γύρω από την κοιλιά, τη μέση και τα πόδια. Επίσης έχει ιδιότητες χάρη στις οποίες αυξάνεται η παραγωγή ενζύμων από το σώμα και αυτό με τη σειρά του προάγει την καταστροφή των βλαβερών βακτηρίων και τη ρύθμιση των οξέων του στομάχου.

Δεν χρειάζεται να το πίνετε κατ ‘ευθείαν (η γεύση δεν είναι και τόσο συναρπαστική), απλώς προσθέστε το σε ένα από τα αγαπημένα σας smoothies το πρωί.

Πρωτού αρχίσετε να το καταναλώνετε ωστόσο, συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό σας. Μόνο οι γιατροί γνωρίζουν και συμβουλεύουν υπεύθυνα για τέτοιου είδους διατροφικές αλλαγές.

Πηγή