Ισχυρός αντικαρκινικός χυμός αποτοξίνωσης του συκωτιού

Ισχυρός αντικαρκινικός χυμός αποτοξίνωσης του συκωτιού

Χυμός αποτοξίνωσης για το συκώτι με 6 συστατικά. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η καλή κατάσταση του ήπατος είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για τη διατήρηση της συνολικής υγείας. Συνεπώς, η αποτοξίνωση του παρέχει πολυάριθμα οφέλη.

Δηλαδή, το ήπαρ μπορεί να αντιμετωπίσει σημαντικές βλάβες που προκλήθηκαν λόγω: κατανάλωσης επεξεργασμένων τροφίμων, σωματικής αδράνειας, μολυσμένου περιβάλλοντος, χρήσης αλκοόλ και ανεπαρκής πρόσληψης θρεπτικών τροφίμων, τα οποία θα το αναγκάσουν να συσσωρεύσει τοξίνες υπό μορφή λίπους. Έτσι, προκειμένου να σταματήσετε αυτή τη διαδικασία, πρέπει να αποτοξινώσετε το συκώτι σας.

Αυτός ο νόστιμος, φυσικός, με 6-συστατικά αποτοξινωτικός χυμός θα σας βοηθήσει αποτελεσματικά, ενώ θα λειτουργήσει και αντικαρκινικά. Η διαδικασία καθαρισμού του ήπατος περιλαμβάνει τη χρήση μιας εύκολα εύπεπτης τροφής. Αυτός ο ισχυρός χυμός θα σας παρέχει πολλά σημαντικά θρεπτικά συστατικά, αντιοξειδωτικά και ηλεκτρολύτες.

Πώς θα τον προετοιμάσετε:

Συστατικά:

· 6 βιολογικά λαχανοφύλλα από σέσκουλα ή καλέ · ½ βιολογικό λεμόνι, αποφλοιωμένο · 2 βιολογικά κόκκινα μήλα (πλυμένα και κομμένα) · ½ ίντσα ρίζα τζίντζερ · 1 βιολογικό παντζάρι (πλυμένο και καθαρισμένο) · 3 βιολογικά καρότα (πλυμένα και καθαρισμένα)

Μέθοδος προετοιμασίας: Χρόνος προετοιμασίας: 8 λεπτά Μερίδες: 2-4

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ ή αποχυμωτή. Εάν χρησιμοποιείτε μπλέντερ, πρέπει να προσθέσετε 1-2 φλυτζάνια του νερού κατά την προετοιμασία, και έπειτα να το σουρώσετε. Εάν χρησιμοποιείτε έναν αποχυμωτή, απλά ανακατέψτε καλά τα συστατικά.

Σερβίρετε το χυμό με λίγο πάγο. Μπορείτε να αποθηκεύσετε το υπόλοιπο του χυμού σε ένα βάζο.

Οφέλη για την υγεία

Το καλέ είναι ένα φυτό πλούσιο σε χλωροφύλλη, που αποβάλει τις τοξίνες από το αίμα και εξουδετερώνει τα τοξικά βαρέα μέταλλα, φυτοφάρμακα και χημικά.

Λεμόνια

Τα εσπεριδοειδή φρούτα όπως τα λεμόνια, τα οποία είναι πλούσια σε βιταμίνη C, συνθέτουν τις τοξίνες σε ουσίες που μπορούν να απορροφηθούν εύκολα από το νερό και έτσι ενισχύουν τη λειτουργία του ήπατος.

Μήλα. Τα μήλα είναι πλούσια σε ενώσεις που είναι χρήσιμες για τη διαδικασία του καθαρισμού και την απόρριψη τοξινών από το πεπτικό σύστημα.

Ρίζα τζίντζερ. Το τζίντζερ είναι εξαιρετικά χρήσιμο στη θεραπεία πεπτικών προβλημάτων όπως το φούσκωμα, ο μετεωρισμός, και η δυσκοιλιότητα και ένα καλό αντικαρκινικό

Παντζάρι και καρότο Τα παντζάρια και τα καρότα έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε β-καροτένιο (προ-βιταμίνη Α) και τα φλαβονοειδή των φυτών, τονώνουν και βελτιώνουν την ηπατική λειτουργία.

Πηγή