Ινδία: Βίασαν 14χρονη για να εκδικηθούν την πολιτικό μητέρα της. Η ανήλικη αυτοκτόνησε

Ινδία: Βίασαν 14χρονη για να εκδικηθούν την πολιτικό μητέρα της. Η ανήλικη αυτοκτόνησε

Δραματική τροπή πήρε μια υπόθεση εκλογικού ανταγωνισμού στην Ινδία. Σύμφωνα με τον Independent, ένα δεκατετράχρονο κορίτσι αυτοκτόνησε μετά την απαγωγή και τον βιασμό του από άνδρες που ήθελαν να εκδικηθούν την μητέρα της.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια γυναίκα νίκησε στις τοπικές εκλογές της 20ης Δεκεμβρίου στην πόλη Mirzapur στην Πολιτείας Ούταρ Πραντές στο βορειοανατολικό τμήμα της Ινδίας. Σύμφωνα με τον Independent, δύο συγγενείς του υποψηφίου που ηττήθηκε, απήγαγαν την 14χρονη κόρη της γυναίκας και την βίασαν σε ένα χωράφι για να εκδικηθούν την μητέρα της.

Όταν η οικογένεια κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές, οι αστυνομικοί φέρονται να έμειναν άπραγοι, καθώς δεν συνέλαβαν τους δράστες που ήταν γνωστοί στην τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το κορίτσι τελικά αυτοκτόνησε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο περιστατικό δεν αποτελεί την μοναδική τραγωδία που συνδέεται με τις εκλογές της 20ης Δεκεμβρίου στην Ούταρ Πραντές. Όπως μεταδίδουν τοπικά δίκτυα, τέσσερις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων. Ακόμα, στις 23 Δεκεμβρίου, ένας άνθρωπος σκοτώθηκε σε συμπλοκή μεταξύ των αντιμαχόμενων πολιτικών δυνάμεων.