Θες να ενισχύσεις το μεταβολισμό σου και να χάσεις βάρος; Δες αυτά τα tips

Η σκέψη για απώλεια βάρους γίνεται όλο και πιο έντονη. Εντάξει, το ξέρω ότι σε έχω υπερφορτώσει με αυτές τις πληροφορίες αλλά το κάνω για σένα. Μπορεί τώρα να νευριάζεις, αλλά όταν θα αρχίσεις να βλέπεις τα αποτελέσματα θα με ευγνωμονείς. Γι’ αυτό λοιπόν σκέφτηκα να σου πω μερικά tips για να βοηθήσεις τον μεταβολισμό σου να κάνει περισσότερες καύσεις και να αποβάλει επιτέλους αυτά τα λίγα κιλάκια που σε ταλαιπωρούν!

Πριν βιαστείς να πατήσεις Χ σε αυτό το άρθρο, θέλω να σου πω ότι αναφέρομαι σε πολύ εύκολα tips που δεν θα σε πιέσουν, ούτε θα χρειαστεί να κόψεις κάτι από την καθημερινότητά σου. Εμένα μου αρέσει να δοκιμάζω νέα πράγματα οπότε να είσαι σίγουρη ότι θα ακολουθήσω τις παρακάτω συμβουλές και σύντομα θα έχω απαλλαγεί από αυτό το 1 κιλό που με ταλαιπωρεί. Ακόμα όμως και να μην το χάσω, θα έχω βοηθήσει το μεταβολισμό και το σώμα μου να λειτουργούν πιο σωστά.

Γίνε φίλη με το πράσινο τσάι Πόσες φορές το έχεις ακούσει; Το πράσινο τσάι μπορεί να αυξήσει τον μεταβολισμό κατά 4 – 5%. Και το καλύτερο; έχει μόνο 2 θερμίδες ανά φλιτζάνι. Οι ιδιαότητές του παραμένουν ίδιες ακόμα και αν προσθέσεις πάγο για πιο δροσερό αποτέλεσμα.

Γίνε φίλη και με το νερό Το νερό σίγουρα σε ενυδατώνει. Ήξερες όμως ότι αν πίνεις 8 ποτήρια ημερησίως καις 30% περισσότερες θερμίδες; Μια γερμανική μελέτη έβγαλε αυτά τα αποτελέσματα και πραγματικά μας ενθουσίασε.

Πρόσθεσε λεμόνι Δεν είναι τυχαίο που η Beyonce πίνει νερό με λεμόνι. Το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα, σύμφωνα με μελέτες που έκανε έβγαλε το συμπέρασμα ότι η βιταμίνη μπορεί να κάψει 25% περισσότερες θερμίδες όταν εσύ γυμνάζεσαι ή βρίσκεσαι σε κίνηση.

Γέλα περισσότερο Αν σου φαίνεται αστείος ο τίτλος, γέλα γιατί καις θερμίδες. Κι όμως το γέλιο μπορεί να προκαλέσει μια μικρή καύση θερμίδων, ενώ εσύ περνάς ευχάριστα.

Πηγή