Θεραπεία ισχιαλγίας με φυσικούς τρόπους

Το ισχιακό νεύρο είναι ένα από τα μεγαλύτερα νεύρα στο σώμα. Ξεκινάει από την κατώτερη σπονδυλική στήλη και περνά μέσα από τους γλουτούς και κάτω από το κατώτερο άκρο στο πόδι. Αυτό το νεύρο παρέχει κίνηση, αίσθηση και δύναμη στα πόδια.

Περίπου το 40% του παγκόσμιου πληθυσμού θα υποφέρει από ισχιαλγία σε κάποια στιγμή στη ζωή τους. Ισχιαλγία είναι μια κατάσταση που μπορεί να προκαλέσει πόνο, μούδιασμα, μυρμήγκιασμα και αδυναμία στα κάτω άκρα, αλλά είναι συχνά συγχέεται με το χαμηλότερο πόνο στην πλάτη ή ακόμα και κράμπες στα πόδια. Ξεκινά ως πίεση ή τσίμπημα στο νεύρο, και στη συνέχεια συνεχίζει ως πόνος στην πλάτη, στα πόδια.

Μπορείτε να ζήσετε ένα ήπιο πόνο και μούδιασμα,, κάψιμο η και  μια εξαιρετικά επώδυνη αίσθηση που επηρεάζει τη μια πλευρά του σώματος. Ο πόνος και η δυσφορία μπορεί να απαιτήσει από τους ανθρώπους για να μείνουν στο κρεβάτι, και οι περισσότεροι από αυτούς λαμβάνουν συχνά ιβουπροφαίνη ή κάποιο άλλο  φάρμακα για την ανακούφιση από τον πόνο.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δώσουμε οκτώ φυσικούς τρόπους για την αντιμετώπιση της φλεγμονής και ανακούφιση από τον πόνο.

1. Ο βελονισμός

Αυτή η εναλλακτική θεραπεία περιλαμβάνει την εισαγωγή με λεπτές βελόνες σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Ο βελονισμός αυξάνει τη ροή της ενέργειας και συμβάλλει επίσης στην καλή λειτουργία των νεύρων. Θα πρέπει να αισθάνεστε κάποια ανακούφιση μετά την πρώτη θεραπεία, αλλά πολλοί άνθρωποι θα επωφεληθούν με τη λήψη μετά από μερικές συνεδρίες.

Φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό, ο βελονισμός είναι πιο δημοφιλής από ποτέ. Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία διαφόρων συνθηκών υγείας

2. Χειροπρακτικ’ες προσαρμογές

Μελέτες που βασίζονται σε χειροπρακτική προσαρμογές έχουν δείξει ότι έχει  διαφορετικά επίπεδα αποτελεσματικότητας στην αντιμετώπιση της ισχιαλγίας, αλλά πολλοί ασθενείς έχουν παρουσιάσει σημαντική ανακούφιση. Ο χειρισμός της σπονδυλικής στήλης μπορεί να αποκαταστήσει την κινητικότητα, τη βελτίωση της λειτουργίας, στη μείωση της φλεγμονής, να μειώσει τον πόνο, και την προώθηση της φυσικής θεραπείας.

3. Παγοκύστες

Παγοκύστες, ή ένα απλό πακέτο κατεψυγμένα μπιζέλια τυλιγμένο σε μια πετσέτα, μπορεί να κάνει θαύματα και να προσφέρει άμεση ανακούφιση για την ισχιαλγία. Εφαρμόστε τα πακέτα απευθείας στην πληγείσα περιοχή για 20 λεπτά, κάθε δύο ώρες, έως ότου ο πόνος έχει εξαφανιστεί εντελώς.

4. Εναλλακτικές Θερμοκρασίες

ΟΙ Παγοκύστες είναι ένας αποδεδειγμένος τρόπος για να πάρετε άμεση ανακούφιση, αλλά εαν το ισχιακό νεύρο βρίσκεται βαθιά μέσα στο σώμα, έτσι  οι συσκευασίες δεν μπορουν να πάνε βαθύτερα στο σημείο όπου εντοπίζεται η φλεγμονή.

Εφαρμόστε ένα καυτό πακέτο, αμέσως μετά την παγοκύστη – ή ακόμα καλύτερα, πάρτε ένα ζεστό μπάνιο. Με την εναλλαγή των θερμοκρασιών, μπορείτε να ενισχύσετε τη ροή της κυκλοφορίας και της λέμφου. Αυτό θα μειώσει την φλεγμονή και βοηθούν στη διαδικασία επούλωσης. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, προσθέστε μερικά άλατα Epsom ή αντιφλεγμονώδη βότανα ή αιθέρια έλαια για το μπάνιο σας.

5. Ήπια (γιόγκα) Τέντωμα

Πολλοί άνθρωποι έχουν επιβεβαιώσει ότι η ήπια  γιόγκα  ενισχύσει πραγματικά τη διαδικασία επούλωσης

Αυτές οι ασκήσεις θα τονώσει τη ροή του αίματος,θα  ενισχύσει τους ραχιαίους μυς σας και να βελτιώσει την κινητικότητά σας.

6. Μασάζ

Ενα Βαθύ μασάζ στο σημείο θεραπείας  έχει δείξει μεγάλη επιτυχία για τη θεραπεία μυϊκών σπασμών, πόνο, μούδιασμα και των ποδιών και των ποδιών.

7. βότανα και τα έλαια

Η φύση παρέχει πολλά βότανα που έχουν ευεργετικά αποτελέσματα, και πολλοί από αυτά μπορεί να βοηθήσουν στην ανακούφιση από τον πόνο και τη μείωση της φλεγμονής.Μπορείτε επίσης να κάνετε τσάι από φρέσκα ή αποξηραμένα βότανα, ή να χρησιμοποιήσετε ελιξίρια, βάμματα και αιθέρια έλαια για να ανακουφίσει τον πόνο. Όμως, φροντίστε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή έναν επαγγελματία βοτανολόγο, διότι ορισμένα βότανα μπορεί να αλληλεπιδράσουν με τα φάρμακα που  λάβατε

Ακολουθεί μια λίστα με ορισμένα βότανα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε  για τη θεραπεία του νεύρου τον πόνο, φλεγμονή, και τη βελτίωση της υγείας των νεύρων:

Αρπαγόφυτο Τζαμαϊκανός κρανιά Κουρκούμη ή κουρκουμίνη (συνδυάστε το με μαύρο πιπέρι για την αύξηση της βιοδιαθεσιμότητας του) Kratom Φαρμακευτικό φυτό Λευκό φλοιό ιτιάς Skullcap Βαλσαμόχορτο Βερμπάσκο ρίζα Ρωμαϊκό χαμομήλι Ιεροβότανο Λεβάντα Φιλύρα λουλούδι Κορυφές βρώμης Γαλαξία Γλυκόριζα

8.Ο  ύπνος

Τέλος, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, προσπαθήστε να κοιμάστε αρκετά. Με αυτόν τον τρόπο, αυτό θα δώσει τα νεύρα σας στο σώμα να χαλαρώσει, να θεραπεύσει Ο Έξτρα ύπνος και  η ξεκούραση θα βοηθήσει στην ανοικοδόμηση και θα ενίσχυση τα νεύρα σας.

Ακόμα κι αν αυτές οι συμπληρωματικές και εναλλακτικές θεραπείες δεν επιβεβαιώνονται από επιστημονικές αποδείξεις,αλλά πολλοί άνθρωποι έχουν βιώσει σημαντικές βελτιώσεις, και έχουν καταφέρει να ελέγξουν τον πόνο, σπασμούς, μούδιασμα και κράμπες.

Εάν τα συμπτώματα και τον πόνο διαρκούν περισσότερο από μερικές εβδομάδες, να συμβουλευτείτε ένα γιατρό, καθώς υπάρχει η πιθανότητα ότι έχετε ένα εξαρθρωμένο σπονδύλο, ή κάποια άλλη πάθηση, που προκαλεί πίεση ή τσίμπημα  στα νεύρα σας. Εάν είναι απαραίτητο, η χειρουργική επέμβαση είναι πάντα μια επιλογή.

Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας Το idiva.gr δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Αρχική πηγή του άρθρου: www.healthyandnaturalworld.com Re-Πηγές: www.wesupportorganic.com www.worldtruth.tv

Πηγή