Θεέ μου! Γιατί κανείς δεν μου είπε τίποτα γι ‘αυτό πριν; 15 κόλπα που κάνουν τη ζωή κάθε γυναίκα ευκολότερη !

Κάθε γυναίκα θέλει να έχει ένα καθαρό σπίτι, αλλά η διαδικασία του καθαρισμού μπορεί να γίνει πραγματικά ενοχλητική και βαρετή, ειδικά όταν πρόκειται για το μπάνιο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφασίσαμε σε αυτό το άρθρο για να σας δείξουμε μερικά κόλπα που μπορεί να κάνει αυτή τη διαδικασία καθαρισμού του σπιτιού ευκολότερη και ακόμη και διασκέδαση.

1. Για να έχετε λαμπερό μπάνιο το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κόψει ένα λεμόνι και να τρίψετε τα πάντα στο μπάνιο σας και μετά να το ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

2. Προκειμένου να αποτρέψετε το κλείσιμο της πόρτας μπορείτε να το κάνετε με τη βοήθεια κάποιου λάστιχου και απλά να τα τοποθετήσετε όπως στην παρακάτω εικόνα.

 
3. Για να αφαιρέσετε τις οσμές από το φούρνο μικροκυμάτων σας, θα πρέπει απλά να βάλετε ένα ποτήρι φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού και σκόνη κανέλας και θέστε το σε λειτουργία για περίπου 5 λεπτά.
4. Για να αποφύγετε τη ζημιά στο αυτοκίνητό σας όταν ανοίγετε ειδικά την πόρτα του αυτοκίνητου, απλά τοποθετήστε προστατευτικά στους τοίχους.
5. Για να αφαιρέσετε τη σκόνη από την οθόνη της τηλεόρασης το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σκουπίσετε την οθόνη με ένα πανί που είναι ήδη εμποτισμένο σε χυμό λεμονιού.
6. Με τη βοήθεια του συνδυασμού χυμό λεμονιού και μαλακτικού ρούχων μπορείτε να καθαρίσετε ξύλινα πατώματα.
7. Παγάκι. Με τη βοήθεια του μπορείτε να αφαιρέσετε μια τσίχλα που κόλλησε στο χαλί. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε το παγάκι πάνω στην τσίχλα και να περιμένετε μέχρι να παγώσει και, στη συνέχεια, η αφαίρεση της θα είναι ευκολότερη.
8. Μπορείτε να καλύψει τρύπες στους τοίχους με τη κηρομπογιά ζωγραφική.
9. Οι τρύπες στους λευκούς τοίχους μπορούν να «γεμίσουν» με τη βοήθεια ενός… λευκού σαπουνιού!
Απλά τρίψε το σαπούνι στην τρύπα μέχρι αυτή να γεμίσει και να μην φαίνεται η ρωγμή. Τόσο απλά και οικονομικά , έχεις κάνει  μόνη σου και αυτή τη δουλειά του σπιτιού!
10. Μπορείτε να αφαιρέσετε όλες τις τρίχες από το κατοικίδιο σας  από το χαλί σας με λάστιχο καθαρισμού τζαμιών.
11. Προκειμένου να αποκατασταθεί η λάμψη των επίπλων σας, απλά πρέπει να τρίψετε τα έπιπλα σας με ένα σαπούνι.
12. Μας έχει τύχει να πάμε να βιδώσουμε μια παλιά βίδα και να μην γίνεται με τίποτα επειδή έχουν χαλάσει τα πάσα της. Με αυτό τον απλό τρόπο λύθηκε το πρόβλημα… Ακουμπάμε απάνω στα χαλασμένα πάσα της βίδας το λάστιχο και γυρίζουμε προς τα δεξιά το κατσαβίδι.
13. Για να αφαιρέσετε τα άλατα από το τηλέφωνο του ντους σας θα πρέπει σε μια πλαστική σακούλα να συμπληρώσετε με ζεστό νερό και ξύδι. Περάστε την σακούλα γύρω από το τηλέφωνο του ντους, στερεώνοντας την γύρω από το λαιμό του με τα λαστιχάκια. Αφήστε το μείγμα να δράσει για μία ώρα ή και για ένα ολόκληρο βράδυ. Αφού αφαιρέσετε τη σακούλα, περάστε την επιφάνεια με ένα νωπό πανί και θα δείτε το ντους σας να λάμπει!
14. Ψεκάστε λίγο λάδι μηχανής στο μεντεσέ της πόρτας και θα λύσετε το πρόβλημα του τριξίματος της πόρτας.
15. Για επιπλέον κράτημα, περάστε τις βίδες με βερνίκι νυχιών. Μετά την εφαρμογή αφήστε τις βίδες να στεγνώσουν. Αυτό θα σας δώσει πρόσθετη ανθεκτικότητα.
healthadviceteam.com
Αναστασία Τ. για το idiva.gr