Θα παραμείνει κλεισμένος σε κλουβί μέχρι να υιοθετηθούν 300 σκύλοι.

Ο γνωστός Γάλλος φαρσέρ και ακτιβιστής Ρεμί Γκαγιάρ ανακοίνωσε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook ότι στις 11 Νοεμβρίου 2016 θα κλειδωθεί σ’ ένα κλουβί του καταφυγίου αδέσποτων ζώων «SPA Montpellier Dog Shelter» και θα παραμείνει σ’ αυτό 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Θα παραμείνει κλεισμένος σε κλουβί μέχρι να υιοθετηθούν 300 σκύλοι.  Όπως ο ίδιος αναφέρει από το κλουβί θα βγει μόνο όταν υιοθετηθούν 300 ζώα από το καταφύγιο ή αν συγκεντρώσει το λιγότερο 50.000 ευρώ που θα δοθούν για την κάλυψη των αναγκών των σκύλων που φιλοξενούνται στο καταφύγιο του Μονπελιέ, της πόλης όπου γεννήθηκε. Θα παραμείνει κλεισμένος σε κλουβί μέχρι να υιοθετηθούν 300 σκύλοι.

«Οι δωρεές είναι ευπρόσδεκτες, αλλά βρήκα μια ιδέα που δεν θα σας κοστίσει τίποτα. Χρησιμοποιήστε έναν χορηγό που θα δωρίσει μέρος των κερδών του σε αυτή την ξεχωριστή προσπάθεια» επισημαίνει ο Ρεμί Γκαγιάρ.

Θα παραμείνει κλεισμένος σε κλουβί μέχρι να υιοθετηθούν 300 σκύλοι.

Η παραμονή του μέσα στο κλουβί θα καταγράφεται σε κάμερα και θα μεταδίδεται live στη σελίδα του στο Facebook. Με αυτόν τον τρόπο ο Ρεμί Γκαγιάρ επιχειρεί να ευαισθητοποιήσει τους συμπολίτες του στο θέμα των αδέσποτων ζώων που περιμένουν να υιοθετηθούν ώστε να εγκαταλείψουν μια για πάντα τα κλουβιά των καταφυγίων.

Πηγή