Θα ΔΑΚΡΥΣΕΤΕ: Δείτε ΤΙ έκανε αυτός ο Άντρας προς τιμήν της Γυναίκας του που έχασε την Μάχη με τον καρκίνο

Όταν ο Rory Feek κέρδισε ένα Grammy για την κατηγορία Best Gospel Roots Album, ήταν μια γλυκόπικρη στιγμή.

Το βραβείο ήταν για το άλμπουμ “Hymns”, το οποίο ηχογράφησε μαζί με την γυναίκα του, Joey, λίγο πριν πεθάνει στα 40 της χρόνια. Η Joey έδινε μάχη με τον καρκίνο του τραχήλου στο τέταρτο στάδιο, αλλά ήξερε ότι είχε κάτι ακόμα να κάνει.

«Το όνειρο της γυναίκας μου ήταν να κάνει ένα άλμπουμ με ύμνους. Δεν είχε την ευκαιρία να το κάνει μέχρι που διαγνώστηκε με καρκίνο στο τέταρτο στάδιο, έτσι τραγουδούσε σε δωμάτια ξενοδοχείων όσο έκανε χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες», είπε ο Rory Feek στον λόγο του.

Το ντουέτο, το οποίο είναι γνωστό ως Joey + Rory, είναι αγαπητό σε όλη τη χώρα. Δεν σταμάτησαν ποτέ να εκπέμπουν αισιοδοξία και μεγάλωσαν την κόρη τους, Indiana, σε έναν κόσμο γεμάτο αγάπη.

Ο λόγος του Rory Feek δεν προβλήθηκε στην τηλεόραση, αλλά έγινε viral. Θυμήθηκε τα Grammy του 2016, τα οποία παρακολούθησε μαζί με την Joey. «Και καθίσαμε μαζί τις τελευταίες μέρες και είδαμε αυτή την τελετή πέρσι – και είπε, “Αν είμαστε υποψήφιοι, υποσχέσου μου ότι θα πας”, και είπα, “Θα πάω”», θυμάται ο Rory. Χαμογέλασε καθώς θυμήθηκε την γυναίκα του λέει, «Αν κερδίσουμε, θα το ξέρω πριν από σένα.»

Ο Rory έκλεισε τον λόγο του αφιερώνοντας το βραβείο στην Joey.

«Αυτό είναι για την γυναίκα μου. Σ’ευχαριστώ τόσο πολύ.»

Μπορείτε να δείτε τον λόγο του Rory στο βίντεο. Είναι φανερό ότι έχει έναν κόμπο στον λαιμό όταν μιλάει για την νεκρή γυναίκα του, αλλά φαίνεται ότι η κληρονομία που άφησε θα ζήσει για πάντα μέσα από τα λόγια του. Πηγή