Θέλετε τα ρούχα σας να μοσχοβολανε; Δείτε το απίστευτο κόλπο που θα τα κάνει να μυρίζουν για μέρες!

Από τότε που το κάνω τα ρούχα μου μοσχοβολάν για μέρες!!!

Βάλτε σε ένα μπουκαλάκι με ψεκαστήρα μαλακτικό και νερό ανακινήστε το και ψεκάζετε τα ρούχα την ώρα που σιδερώνετε!

Επίσης αν νομίζετε το μαλακτικό ότι είναι μόνο για ρούχα δείτε τις εκπληκτικές χρήσεις του.

Εγώ το χρησιμοποιώ παντού!

Δείτε πού αλλού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αγαπημένο σας μαλακτικό ρούχων εκτός από τα ρούχα!

Στα έπιπλα! Αραιώστε 1 κουταλιά της σούπας μαλακτικό ρούχων σε ένα ποτήρι νερό και με το διάλυμα περάστε τα έπιπλά σας. Θα γλιτώσετε από τη σκόνη για διπλάσιο διάστημα και η μυρωδιά θα διαρκέσει για μέρες!

Για τους καπνιστές Χρησιμοποιήστε ένα παλιό δοχείο σπρέι και γεμίστε το με 1 κουταλιά σούπας μαλακτικό ρούχων και ένα ποτήρι νερό. Ένα ψέκασμα στις κουρτίνες την εβδομάδα και το σπίτι σας δεν θα μυρίζει καπνό! Δοκιμάστε το επίσης, στα συρτάρια με τα ασπρόρουχα, στα καλύμματα του σαλονιού, στα καθίσματα του αυτοκινήτου και στις υφασμάτινες πολυθρόνες.

Φωτιστικά Ενα απαλό πέρασμα με μαλακτικό στις λάμπες του σπιτιού , θα κάνουν τα δωμάτια να μοσχοβολίσουν την ώρα που θα της ανάψετε .

Σφουγγάρισμα Επίσης το μαλακτικό το χρησιμοποιώ και στο σφουγγάρισμα. 1 μεζούρα μέσα στο κουβά, μαζί με χλωρίνη (για απολύμανση) και τα πλακάκια γυαλίζουν.

Σίδερο Μια κουταλιά του γλυκού από το αγαπημένο σας μαλακτικό ρούχων στο δοχείο νερού πριν σιδερώσετε και τα ρούχα σας θα ευωδιάζουν άρωμα! Εάν βρήκατε ωραία την ιδέα, τότε στα ράφια του σούπερ μάρκετ θα βρείτε και έτοιμα αρωματικά προϊόντα για το σίδερο!

Ποιες είναι οι δικές σας ιδέες;

Πηγή