Η Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση με την Σταχτοπούτα στο σήμερα που κάνει αίσθηση

Πασπαλισμένες με τη χρυσόσκονη των γιορτών, τον ήχο από τα καμπανάκια, τα «ζεστά» χρώματα από τα φωτάκια -ας το παραδεχτούμε- οι χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις είναι πάντα στην ώρα τους κάθε χρόνο και ειδικά από τους Βρετανούς που τα Χριστούγεννα τους είναι μια τεράστια βιομηχανία.

Φέτος, τα Debenhams (ένα βρετανικό πολυκατάστημα) έφτιαξαν μια γιορτινή διαφήμιση. Βασικά πρόκειται για ένα σύγχρονο παραμύθι που συνδυάζει την παράδοση των παλιών, καλών πριγκιπικών παραμυθιών με την ταχύτητα και τεχνολογία της σημερινής εποχής.

Δείτε το βίντεο

 

Στην αρχή βλέπουμε μια όμορφη πλην αγχωμένη γυναίκα να μπαίνει βιαστικά, κρατώντας σακούλες από χριστουγεννιάτικα ψώνια, μέσα στο τρένο και να κάθεται απέναντι από έναν άνδρα που διαβάζει εφημερίδα. Όταν τα βλέμματά τους συναντιούνται και κοιτάζονται, καταλαβαίνουν αμφότεροι πως μόλις συνάντησαν τον έρωτα της ζωής τους.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, έρχεται η στάση της να κατέβει και σηκώνεται εξίσου βιαστικά όπως μπήκε στο τραίνο. Πάνω στη βιασύνη της, ένα γοβάκι (ένα παραμυθένια ωραίο γοβάκι) από τις σακούλες πέφτει στο πάτωμα. Και κάπου εκεί ξεκινάει το ρομάντζο.

H καθημερινότητα (;), το σύμπαν (;), οι δρόμοι τους (;) τα φέρνουν έτσι, που, συμπτωματικά, «πέφτουν» ο ένας πάνω στον άλλον με φόντο ένα εξαιρετικά ατμοσφαιρικό σκηνικό. Εκείνος της δίνει το παπούτσι σαν άλλος Πρίγκιπας στη Σταχτοπούτα και εκεί, στεκόμενοι ο ένας μπροστά στον άλλον, ερωτεύονται με την ησυχία τους και φιλιούνται. Το τέλος φυλάει μια πραγματική έκπληξη την εμφάνιση του ηθοποιού Γιούαν ΜακΓκρέγκορ.

Πηγή