Η Συγκλονιστική Ιστορία μια Γιαγιάς 108 ετών που Κινδύνεψε να μείνει άστεγη αλλά Σώθηκε χάρη στο Διαδίκτυο!

H Carrie Rausch μπορεί να είναι 108 ετών, αλλά δεν της φαίνεται καθόλου. Μετακινείται εύκολα με περπατούρα, πηγαίνει σε οικογενειακές συγκεντρώσεις και είναι φιλική με όποιον συναντά. Δεν μετακόμισε από το σπίτι που είχε ζήσει με τον άντρα της, παρά μόνο όταν ήταν 105!

Στο γηροκομείο που μένει στο Columbus του Ohio, συνεχίζει να συμμετέχει σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις. Είναι τόσο απίθανο!

Αυτό που δεν είναι τόσο ωραίο είναι ότι το να ζεις πάνω από 100 χρόνια είναι τόσο σπάνιο που τα χρήματα που είναι αποταμιευμένα για την σύνταξη συνήθως δεν φτάνουν για τόσο πολύ. Έτσι, μετά από 3 χρόνια στο Sunrise στο Scioto, ξέμεινε από τις οικονομίες της. Συν ότι το σύστημα υγείας του Ohio δεν πληρώνει για το δωμάτιο και την διατροφή της.

Η κόρη της, Susan Hatfield, ανησυχούσε ότι αν μετακινούσε την μητέρα της σε άλλο γηροκομείο, το οποίο θα έδινε μεγαλύτερη προσοχή στην ιατρική φροντίδα παρά στην κοινωνική ζωή, θα της στερούσε την ενέργεια που την έχει κάνει να ζήσει τόσο πολύ. Έτσι, δημιούργησε μια καμπάνια στο GoFundMe και το διαδίκτυο δεν την απογοήτευσε.

Αφού συγκέντρωσε πάνω από 50.000 δολάρια σε 3 μήνες, η Carrie εξασφάλισε την διαμονή της για πάνω από έναν χρόνο και οι δωρεές συνεχίζουν να έρχονται.

Στα 107α γενέθλια της η Carrie έδειχνε μια χαρά!

Η Hatfield λέει στην περιγραφή του GoFundMe ότι “μια μονάδα εκτεταμένης φροντίδας δεν είναι κατάλληλη για μια γυναίκα που συνεχίζει να απολαμβάνει την ζωή ακόμη.”

Το δωμάτιο και η διατροφή της κοστίζουν 40.000 δολάρια το χρόνο. Τα χρήματα της καμπάνιας θα χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν αποκλειστικά αυτά τα έξοδα.

Η Carrie Rausch και ο άντρας της παντρεύτηκαν το 1934. Όταν η καμπάνια πέρασε τον στόχο των 40.000 δολαρίων, η Hatfield είπε: “Τι απίθανη απόδειξη της βασικής ανθρώπινης ευγένειας σε μια στιγμή που φαίνεται να υπάρχει έλλειψη σε κάτι τέτοιο.”

Η Carrie Rausch με τον άντρα της το 1995. Η οικογένεια επίσης έχει δηλώσει ότι αν η Carrie πεθάνει πριν εξαντληθούν οι δωρεές, τα υπόλοιπα χρήματα θα δοθούν ως δωρεά στην εκκλησία της Carrie, στην Λουθηρανική Εκκλησία του St. John προς τιμή της.

108! Το πιστεύετε; via