Η στιγμή που ανακοίνωσαν σε μικρό κορίτσι ότι θα υιοθετηθεί στα γενέθλια του

Είναι η στιγμή που τα συναισθήματα ξεχειλίζουν. Οι τρεις πρωταγωνιστές του υπέροχου και άκρως συγκινητικού βίντεο που δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Facebook η Paige Zezulka, μας υπενθυμίζουν την αξία της οικογένειας.

Το μικρό κορίτσι έχει τα γενέθλιά του και το ζευγάρι του δίνει ένα κουτί μέσα στο οποίο υπάρχει το δώρο του. Ένα ξεχωριστό δώρο, που θα του αλλάξει τη ζωή. Το δώρο της οικογένειας που το κορίτσι και τα αδέρφια του μέχρι τώρα δεν είχαν.

«Θα με υιοθετήσετε;», προλαβαίνει να ψελλίσει πριν ξεσπάσουν και οι τρεις σε κλάματα.

Δείτε το βίντεο

«Αυτό θα είναι το πιο αγαπημένο μου βίντεο που μοιράζομαι ποτέ. Αυτή ήταν η μέρα που είπαμε στην κόρη μας ότι μπορούμε να την υιοθετήσουμε (και τον αδερφό της και την αδερφή της)!», αναφέρει πανευτυχής η μητέρα στην ανάρτησή της.

«Προσευχόταν να υιοθετηθεί και στα γενέθλιά της ανακαλύψαμε πως πρόκειται να συμβεί! Έτσι την επομένη της δώσαμε αυτό το δώρο-έκπληξη! Ήταν η τέλεια στιγμή! Τα παιδιά μας ήταν 1.128 ημέρες σε ανάδοχη οικογένεια, πάνω από 3 χρόνια. Είναι τόσο σκληρό για τα παιδιά να ζουν σε μια τέτοια αβεβαιότητα», προσθέτει για να καταλήξει: «Η υιοθεσία είναι κάτι εκπληκτικό και θέλουμε να μάθουν και οι άλλοι ότι υιοθετώντας μεγαλύτερα παιδιά και τα αδέρφια τους μπορεί να είναι η πιο όμορφη περιπέτεια που θα μπορούσατε να έχετε».

Το βίντεο δημοσιεύθηκε στις 24 Αυγούστου και μέχρι σήμερα μετρά 6,5 εκατομμύρια προβολές, πάνω από 46.000 προβολές και περισσότερες από 123.000 κοινοποιήσεις…

Πηγή