Σούπερ ακομπλεξάριστη: Η Ολυμπία Χοψονίδου δείχνει πόσο χαλάρωσε η κοιλίτσα της μετά τη γέννηση της κόρης της.

Σούπερ ακομπλεξάριστη: Η Ολυμπία Χοψονίδου δείχνει πόσο χαλάρωσε η κοιλίτσα της μετά τη γέννηση της κόρης της

Το πρώην μοντέλο και μαμά τεσσάρων παιδιών φωτογραφίζει το Πριν και το Μετά της σιλουέτας της. Τα “παράσημα” κάθε μανούλας.

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης έχουν τρεις γιους και μια κορούλα που γεννήθηκε το καλοκαίρι στις 3 Αυγούστου και μόλις προχθές έγινε 2 μηνών. Μάλιστα, όπως έχει ανακοινώσει ήδη το ζευγάρι το νέο τους μωράκι θα το ονομάσουν Αιμιλία, από τη μητέρα της Ολυμπίας. Η Ολυμπία, πρώην σταρ Ελλάς και μοντέλο με εκπληκτικό κορμί, μετά από κάθε εγκυμοσύνη της, σε πολύ σύντομο μάλιστα χρονικό διάστημα συνθίζει να ανακτεί την άψογη σιλουέτα της. Όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν περνά από όλα τα στάδια που περνούν όλες οι μανούλες, ειδικά μετά από περισσότερες από 2 εγκυμοσύνες. Η Ολυμπία, ακομπλεξάριστη και cool φωτογράφησε τον εαυτό της στον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της στη μικρή Αιμιλία, αλλά και αμέσως μετά τη γέννα.

Σούπερ ακομπλεξάριστη: Η Ολυμπία Χοψονίδου δείχνει πόσο χαλάρωσε η κοιλίτσα της μετά τη γέννηση της κόρης της.

Όπως βλέπουμε, μπορεί η Ολυμπία Χοψονίδου να έχει επανέλθει στα κιλά της πολύ γρήγορα, όμως η κοιλίτσα της είναι ακόμα χαλαρή, όπως συμβαίνει πάντα μετά την εγκυμοσύνη καθώς το σώμα θέλει το χρόνο του να επανέλθει.

Και ενώ αυτό είναι κάτι πολύ συνηθισμένο, ελάχιστες γυναίκες το αποδέχονται πόσο μάλλον φωτογραφίζονται επιδεικνύοντας τα “παράσημα” της γέννας, ειδικά όταν προέρχονται από το χώρο της showbiz. Η κίνηση, λοιπόν, της Ολυμπίας, που είναι στο αντιδιαμετρικό άκρο από τα υπερβολικά και τραβηγμένα photoshop που βλέπουμε γύρω μας, κέρδισε πολλά likes και δεκάδες μπράβο!