Η διαφήμιση των Marks & Spencer για τα Χριστούγεννα μοιάζει με χολιγουντιανή υπερπαραγωγή.

Κάθε χρόνο στη Μεγάλη Βρετανία, τα μεγάλα πολυκαταστήματα και οι αλυσίδες καταστημάτων συμμετέχουν σε έναν άτυπο διαγωνισμό για τη  δημιουργία του πιο συγκινητικού χριστουγεννιάτικου σποτ.

Η διαφήμιση των Marks & Spencer για τα Χριστούγεννα μοιάζει με χολιγουντιανή υπερπαραγωγή. 1

Και η αλήθεια είναι πως συνήθως νικητής βγαίνει το πολυκατάστημα John Lewis, το οποίο πρόσφατα παρουσίασε τη φετινή του γιορτινή καμπάνια με πρωταγωνιστή έναν σκύλο.

Όμως τώρα τα Marks & Spencer, παρουσίασαν το δικό τους σποτ, το οποίο έχει κερδίσει τις εντυπώσεις (μέχρι στιγμής τουλάχιστον).

Η διαφήμιση των Marks & Spencer για τα Χριστούγεννα μοιάζει με χολιγουντιανή υπερπαραγωγή. 2

Στο γιορτινό αυτό σποτ βλέπουμε μία δυναμική σύγχρονη γυναίκα να κάνει τη σύζυγο του Άι Βασίλη, να τον ξεπροβοδίζει πριν αυτός φύγει για να μοιράσει δώρα και να του θυμίζει να μην ξεχάσει την Αυστραλία (!) αλλά η ίδια δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια.

Στη συνέχεια το σποτ θυμίζει τη ταινία με τους Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί Mr. & Mrs. Smith” αφού η σύζυγος του Άι Βασίλη έχει κρυφά… όπλα στο σπίτι.

Η διαφήμιση των Marks & Spencer για τα Χριστούγεννα μοιάζει με χολιγουντιανή υπερπαραγωγή. 3

Υπερσύγχρονα snowmobiles και ελικόπτερα και με αυτά σπεύδει η ίδια να απαντήσει με το δικό της μοναδικό τρόπο στο γράμμα ενός μικρού αγοριού (το έχει κρύψει από τον σύζυγό της) που θέλει να λύσει τις διαφορές του με τη μεγάλη του αδελφή.

Δείτε το βίντεο

via