Η Απόλυτη Δίαιτα Για Φέτος Το Καλοκαίρι! Χάσε 2-3 Κιλά Σε 2 Ημέρες!

Όλες θέλουμε να είμαστε in shape το καλοκαίρι, έτσι λοιπόν σου βρήκαμε την πιο αποτελεσματική δίαιτα.

Όταν είστε σε μια φάση αποτοξίνωσης, ό, τι εισάγετε στο σώμα θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε τις τοξίνες, αλλά και θα σας προμηθεύσει με υγρά . Αυτή η δίαιτα μπορεί να γίνει κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου.

Η κατανάλωση της ντομάτας συνιστάται ιδιαίτερα λόγω της παρουσίας του αντιοξειδωτικού *λυκοπένιο, το ίδιο όπως τα σιτάρια και τα λαχανικά, τα οποία θα αυξήσουν την εσωτερική θερμοκρασία και θα να ενεργοποιήσει τη διαδικασία της αποτοξίνωσης.

*Το λυκοπένιο είναι συγγενής της πιο γνωστής β-καροτίνης ,πολλές από τις πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι μερικά από τα οφέλη που αποδόθηκαν στη β-καροτίνη, απορρέουν στην πραγματικότητα από το λυκοπένιο.

Παρουσιάζεται σε μεγαλύτερες ποσότητες στον ανθρώπινο οργανισμό, γεγονός που υποδηλώνει τη σημαντική βιολογική του αξία στο ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα και επιτρέπει στο σώμα να αναπτύξει αντιοξειδωτική δραστηριότητα εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου που δημιουργούνται φυσιολογικά κατά τον μεταβολισμό των κυττάρων.

Πιείτε το βράδυ πριν πάτε για ύπνο

  • 300 ml νερού
  • 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
  • 1 κουταλιά της σούπας σιρόπι *σφενδάμου
  • 1 κουταλάκι του γλυκού καυτερή πιπεριά
  • 1 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ

Όλα τα συστατικά θα πρέπει να έχουν πολτοποιηθεί σε ένα μπλέντερ και το σιρόπι είναι έτοιμο για χρήση.

*Ο σφένδαμος, το σφενδάμι ή σφεντάμι (αρχ. ελλ., ή σφένδαμνος) είναι γένος δένδρων ή ημίθαμνων με την επιστημονική ονομασία Acer. Η επιστημονική ονομασία του σφένδαμου οφείλεται στα χαρακτηριστικά φύλλα του με τρεις ή πέντε μυτερές απολήξεις (acer στα λατινικά σημαίνει οξύς, αιχμηρός).

Επίσης χαρακτηριστικός είναι ο καρπός του σφένδαμου, που έχει δυο φύλλα με δύο πυρήνες στο μέσο και μοιάζει με έντομο με δυο μεγάλα φτερά. Ο σφένδαμος προσβάλλεται συχνά από μύκητες, ορισμένοι εκ των οποίων μπορούν να προκαλέσουν ακόμα και τον θάνατο του φυτού.

Χυμός για την ενεργοποίηση του μεταβολισμού (Κάθε μέρα πριν από το πρωινό)

  • 6 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
  • 2 ντομάτες
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 500 ml νερού
  • 6 παγάκια

* Τα συστατικά πρέπει να προστεθούν σε ένα μπλέντερ και να αναμιχθούν για 1 λεπτό σε μέγιστη ταχύτητα.

Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο ημερών θα πρέπει να πίνετε περισσότερο πράσινο τσάι χωρίς ζάχαρη αντί για νερό. Τρώτε μόνο λαχανικά και δημητριακά σε μικρές ποσότητες.

Πηγή