Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18/09

Κριός

Μπορεί να λάβετε κάποιες μπερδεμένες πληροφορίες σήμερα. Να θυμάστε ότι απαιτούνται 2 για μια συζήτηση. Αν θέλετε να υπάρχει ηρεμία και αρμονία τότε τα λόγια σας πρέπει να το υποδεικνύουν. Αν δεν είναι αυτός ο απώτερος σκοπός σας τότε θα πρέπει να αναζητήσετε μέσα σας τους λόγους.

Ταύρος

Τα λόγια σας έχουν μεγάλη δύναμη. Να είστε προσεκτικοί με το τι λέτε. Ίσως τελικά εκμεταλλευθείτε τις επιλογές των άλλων αν δεν είστε προσεκτικοί. Θα πρέπει να αφήσετε στους άλλους το περιθώριο της επιλογής και την ελευθερία να αποφασίζουν. Να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς με όλα τα δεδομένα που μπορεί να επηρεάσουν τις αποφάσεις των άλλων.

Δίδυμοι

Οι απαντήσεις μπορεί να μην είναι ξεκάθαρες σήμερα. Ίσως να μην είναι απόλυτα οργανωμένα τα πάντα. Θα πρέπει να μιλήσετε με φίλους και να πάτε μια βόλτα. Θα αισθάνεστε πολύ καλύτερα μετά. Οι απαντήσεις είναι παντού γύρω σας. Μην σταματάτε να αναζητάτε τις πληροφορίες που θέλετε αλλά μην χάνετε την ψυχραιμία σας αναζητώντας τες.

Καρκίνος

To μυαλό σας θα είναι καθαρό σήμερα και τα πνευματώδη σχόλια σας θα εκτιμηθούν. Το χαμόγελό σας θα βοηθά όσους συναντάτε. Μην φοβάστε να αφήσετε τα συναισθήματά σας να φανούν στους άλλους. Επικεντρώστε την ενέργειά σας σε όσους αγαπάτε. Η καρδιά σας είναι τρυφερή και γενναιόδωρη και πρέπει να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με τους άλλους.

Λέων

Εμπιστευθείτε τους γύρω σας. Θα δείτε ότι όλα προχωρούν πιο ομαλά αν τα προσεγγίζετε με θετική ή ουδέτερη διάθεση. Ακούστε τα άτομα για τα οποία νοιάζεστε. Θα σας προσφέρουν πολύ σημαντικές πληροφορίες. Ίσως να μην θέλετε να ακούσετε τίποτα τώρα αλλά μακροπρόθεσμα θα δείτε ότι είναι προς όφελός σας.

Παρθένος

Ίσως σκεφθείτε να κάνετε ένα ταξίδι σήμερα. Ίσως θέλετε να πάτε στην άλλη πλευρά της πόλης. Ότι και να είναι, θέλετε κάτι διαφορετικό. Είναι καιρός για εξερευνήσεις. Θέλετε να δείτε νέα μέρη και να βιώσετε νέες εμπειρίες, είτε σωματικά είτε πνευματικά. Ίσως ένα θρησκευτικό ησυχαστήριο σας βοηθήσει.

Ζυγός

Το μυαλό σας θα δεχθεί ερεθίσματα σήμερα. Να είστε ανοιχτοί σε νέες πληροφορίες. Αν είστε κουρασμένοι, κοιμηθείτε. Καλύτερα να λειτουργείτε έντονα για λιγότερη ώρα παρά πολύ ώρα με μέτρια ταχύτητα. Μην βασίζεστε στα εξωτερικά ερεθίσματα. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να τα καταφέρετε μόνοι σας.

Σκορπιός

Η επικοινωνία είναι καλή σήμερα. Εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία για να έρθετε σε επαφή με άλλους. Είναι σημαντικό να κάνετε επαφές με τους άλλους τώρα. Θα πρέπει να ακολουθείτε το ένστικτό σας. Τα λόγια σας είναι πειστικά. Μπορείτε να πείσετε τους άλλους για τα πάντα.

Τοξότης

Μην αφήνετε τον φόβο της αποτυχίας ή της επιτυχίας να σας κρατήσει πίσω. Αν και έχετε την τάση να είστε στο παρασκήνιο και να ακολουθείτε την εύκολη διαδρομή αλλά αυτό θα σας απομακρύνει από τον στόχο σας τελικά. Να είστε ηγέτες. Απομακρύνετε όλους τους φόβους και να ελέγχετε το πεπρωμένο σας.

Αιγόκερως

Οι σκέψεις σας θα είναι πολύ έντονες σήμερα. Θα δείτε ότι αυτές οι πληροφορίες σας μεταμορφώνουν. Το κλειδί είναι να μάθετε από τους άλλους και να ακούτε και την αντίθετη γνώμη. Μην απορρίπτετε το αντίθετο από εσάς. Η ομαδική δουλειά είναι το πιο σημαντικό σήμερα.

Υδροχόος

Θα μάθετε πολλές πληροφορίες σήμερα που ίσως να μην είναι αξιόπιστες. Θα σας είναι δύσκολο να αντιληφθείτε τα πάντα ξεκάθαρα. Θα μάθετε πράγματα που δεν το περιμένατε. Να είστε ανοιχτόμυαλοι και ο δρόμος σας θα γίνει πιο καθαρός σε νέες ευκαιρίες.Μην συμβιβάζεστε και μην υποκείπτετε σε τίποτα.

Ιχθύες

Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην σας εκμεταλλεύονται σήμερα. Είναι πιθανό κάποιος να σας προτρέπει να λειτουργήσετε με συγκεκριμένο τρόπο. Μην πέσετε στην παγίδα αυτή. Να ορίζετε τον εαυτό σας. Το μυαλό σας είναι ευάλωτο τώρα. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα μάτια και τα αφτιά σας ώστε να απομακρύνετε ότι δεν είναι απαραίτητο.

Πηγή