Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 17/06…

Κριός

Γενικά zwdia: Μπορεί να ανακαλύψετε ότι τα λόγια δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να επικοινωνήσετε σήμερα. Η γλώσσα του σώματος και η αφή είναι πιο αποτελεσματικοί τρόποι. Θα δείτε ότι οι αισθήσεις σας είναι πιο έντονες. Θα πρέπει να ενδώσετε στις αισθήσεις σας και να τις ακολουθήσετε. Περάστε καλά απόψε σε ένα εστιατόριο με ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Τα πράγματα θα γίνουν έντονα για εσάς σήμερα. Θα υπάρχουν πολλές πληροφορίες αλλά δεν θα είναι όλες καλές. Φαίνεται ότι κάποιος σας βάζει ένα εμπόδιο και σας δυσκολεύει να περάσετε. Μην αφήσετε σε κάτι τέτοιο να σας σταματήσει. Χρησιμοποιήστε την δημιουργικότητά σας για να βρείτε τρόπο να το προσπεράσετε. Τέτοιες εμπειρίες θα σας κάνουν πιο δυνατούς.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Το μυαλό σας ίσως είναι πολύ ενεργό. Φαίνεται ότι είστε στο επίκεντρο. Το μυαλό σας θα δοκιμαστεί. Ίσως δεν είστε έτοιμοι για μια πρόκληση. Είτε είστε έτοιμοι είτε όχι είναι μπροστά σας. Να θυμάστε την σημαντικότητα της ατομικότητας. Μην είστε ίδιοι με τους άλλους. Να είστε ξεχωριστεί και σκεφθείτε τον εαυτό σας. Βάλτε προτεραιότητα τα θέλω σας.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Επικεντρωθείτε στις απλές απολαύσεις σήμερα. Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να το παρακάνετε για να βρείτε ευτυχία και ηρεμία. Αντιληφθείτε πως ότι χρειάζεστε είναι μέσα σας. Βρείτε την ευτυχία στην φύση. Θα πρέπει να δείτε ότι η ομορφιά είναι γύρω σας και όχι στα καταστήματα με τα ακριβά αντικείμενα. Ίσως πρέπει να κάνετε ένα ταξίδι σε ένα εξωτικό μέρος, το σχεδιάζετε εδώ και καιρό.

Λέων

Γενικά zwdia: Επικεντρωθείτε στο δημιουργικό μυαλό σας. Είναι πολύ γόνιμη περίοδος για να κάνετε κάτι νέο και θα μπορέσετε να αναπτυχθείτε πολύ. Έχετε την ικανότητα να είστε χαρούμενοι αλλά δεν είναι εύκολο. Το κλειδί είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Μην υπερβάλλετε με τις μικρές ενοχλήσεις που εμφανίζονται. Μην χάνετε τον χρόνο σας με ασήμαντα πράγματα.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Το κίνητρο πρέπει να έρθει από μέσα σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η αποφασιστικότητά σας. Η πολύ διασκέδαση μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα σε σημείο όπου δεν μπορείτε να κινηθείτε. Θα πρέπει να κάνετε αλλαγές. Να είστε καλοί με το σώμα σας. Πηγαίνετε έξω και αφήστε τις σκέψεις σας να λάμψουν. Κάντε πράγματα που σας γεμίζουν και σας βοηθούν να περάσετε καλά.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Το μυαλό σας είναι αρκετά καθαρό σήμερα και η επικοινωνία σας είναι πολύ καλή για εσάς. Θα αντιληφθείτε ότι δεν χρειάζεστε πολλά λόγια για να μεταδώσετε το μήνυμά σας. Θα συνδεθείτε με τους άλλους σε πολλά επίπεδα. Έχετε πολλές σημαντικές πληροφορίες να μοιραστείτε με τους άλλους. Η κριτική, πρακτική, προσγειωμένη άποψή σας παίζει σημαντικό ρόλο στις δραστηριότητές σας σήμερα.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Μπορεί να υπάρχουν έντονες δυνάμεις που να σας ζητούν να κάνετε περισσότερα από ότι συνήθως. Να είστε υπερήφανοι. Μην σκέπτεστε ότι σας λείπει κάτι επειδή υπάρχει μια διαφωνία ανάμεσα σε εσάς και τους γύρω σας. Σεβαστείτε τον εαυτό σας και την γνώμη σας. Πείτε ότι θέλετε με αυτοπεποίθηση. Μην υποχωρείτε, να είστε έτοιμοι για μάχη.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Μπορείτε να τεμπελιάσετε σήμερα. Μην κάνετε τίποτα αν δεν πρέπει. Μπορεί να είναι δύσκολο για τους άλλους να κινηθούν επίσης. Μπορείτε να ισχυριστείτε ότι θέλετε αλλά τελικά αν οι άλλοι δεν θέλουν να δουλέψουν δεν θα το κάνουν. Η ευέλικτη φύση σας μπορεί να δοκιμαστεί. Μάλλον θα δείτε ότι πρέπει να προσαρμοστείτε στον τρόπο των άλλων αντί να προσπαθήσετε να τον προσπεράσετε.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Η σκέψη σας είναι σταθερή και συντηρητική. Θα δείτε ότι το μυαλό σας είναι συγχρονισμένο με τον εγωισμό σας και θα μπορείτε να πείτε με λέξεις ακριβώς ότι αισθάνεστε. Μπορεί να ανησυχείτε για το τι σας λένε οι άλλοι. Ίσως να σας αποκρύπτουν πληροφορίες. Προχωρήστε με προσοχή και να είστε συνέχεια ειλικρινείς. Μην αποκαλύπτετε όσα σκέπτεστε. Καλύτερα να κρατήσετε κάποια πράγματα για εσάς.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Σήμερα είναι μια υπέροχη ημέρα για εσάς ώστε να πείτε το τι αισθάνεστε. Η σκέψη σας είναι καθαρή. Θα δείτε ότι μόλις ξεκινήσετε μπορεί να μην θέλετε να τελειώσετε. Οι άλλοι θα σας ακούσουν προσεκτικά. Θα έχετε πολύ επιρροή στους άλλους. Αν το συνειδητοποιήσετε θα μπορείτε να καταφέρετε πολλά σήμερα. Μιλήστε με άτομα που εμπιστεύεστε και αγαπάτε

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι το μυαλό σας είναι αργό σήμερα. Μπορεί να είστε πολύ κουρασμένοι. Ίσως σας είναι δύσκολο να αντιδράσετε γρήγορα στις συζητήσεις. Πάρτε τον χρόνο σας και επιλέξτε τα λόγια σας προσεκτικά. Η επικοινωνία με τους άλλους ίσως είναι λίγο δύσκολη σήμερα. Θα πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας χρόνο να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει. Το έχετε ανάγκη.

Πηγή