Ζαμπονοκασερόπιτα

Υλικά

  • 1 πακέτο φύλλα κουρού
  • 150γρ. Βιτάμ ( λιωμένο)
  • 300 γρ. Ζαμπόν
  • 300 γρ. Κασέρι
  • 200 γκούντα
  • 2 αυγά
  • 1 ποτήρι γάλα

Εκτέλεση

Σε ενα βουτυρωμένο ταψί βάζουμε το ένα φύλλο κουρου ,Αφού το βουτυρώδουμε, προσθέτουμε το μείγμα από ζαμπόν και κασέρι και γκουντα .σκεπαζουμε με το αλλο φυλλο απο πανω, τέλος σε ένα μπωλ, χτυπάμε τα αυγά και ρίχνουμε μέσα το γάλα και το βούτυρο που θα μας περισσεψει. Στο τέλος το ρίχνουμε πάνω στην κομμένη πίτα. Ψήνουμε περίπου για 50 λεπτα στους 180 αέρα πάνω κατω

Καλή σας επιτυχία!

ευη Ρουσσοπουλου

Πηγή