Εύκολη συνταγή για Ψητά μανιτάρια πλευρώτους με λαδορίγανη

Υλικά

  • 1 συσκευασία μανιτάρια πλευρώτους
  • σκόνη σκόρδο
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 2 κ.γ. ρίγανη
  • λίγο αλάτι
  • χυμό λεμονιού

Εκτέλεση

Χωρίζουμε σε μέτρια κομμάτια (κόβουμε και πετάμε τα πολύ χοντρά κοτσάνια) και τα απλώνουμε στο ταψί.

Τα πασπαλίζουμε με σκόρδο, λάδι, τη ρίγανη και το αλάτι.

Ανακατεύουμε τα υλικά στο ταψί ώστε να πάνε παντού τα μυρωδικά και τα υγρά.

Ψήνουμε σε δυνατό φούρνο (220-250) για 30′-35′.

Όταν βγουν από το φούρνο τα περιχύνουμε με χυμό λεμονί.

Τα Σερβίρουμε ζεστά.

Καλή σας όρεξη!

Συνταγή Αναστασία Τ. για το idiva.gr