Εφαρμόζει αυτή την μάσκα στα μαλλιά της και την αφήνει για 15 λεπτά.. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

Τόσο το μέλι όσο και η κανέλα χρησιμοποιούνται πολύ συχνά για θεραπευτικούς σκοπούς λόγω των ωφελειών που έχουν για την υγεία. Τα αποτελέσματα που έχουν σε κάθε θεραπεία είναι πραγματικά θεαματικά. Αν χρησιμοποιήσετε αυτά τα 2 ευεργετικά συστατικά στα μαλλιά σας θα μείνετε έκπληκτες από τα αποτελέσματα.

Η περιποίηση των μαλλιών με κανέλα και μέλι θρέφει βαθιά και ενυδατώνει το τριχωτό της κεφαλής, προλαμβάνει την τριχόπτωση , μειώνει την εμφάνιση της ψαλίδας και απομακρύνει την πιτυρίδα. Λόγω της φυσικής ικανότητας της, η κανέλα ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, και αποτελεί ένα δραστικό συστατικό στις μάσκες μαλλιών ,καθώς επιταχύνει την ανάπτυξη των μαλλιών , τους δίνει μια φυσική λάμψη, βελτιώνει την ελαστικότητα τους , και προσθέτει όγκο στα μαλλιά. Οι υψηλές αντιοξειδωτικές ιδιότητες της προστατεύουν τα μαλλιά από τις αρνητικές επιδράσεις των εξωτερικών συνθηκών (στρες, υπεριώδους φωτός, της χαμηλής θερμοκρασίας, κτλ.)

Αυτή η μάσκα μαλλιών συνιστάται για αδύναμα, θαμπά, λεπτά, και εύθραυστα μαλλιά, αλλά μπορεί μα χρησιμοποιηθεί και για κάθε τύπο μαλλιών , ακόμα και για λιπαρά μαλλιά.

Δείτε πως να φτιάξετε την μάσκα:

Συστατικά:

  • 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο

Τόσο το μέλι όσο και η κανέλα χρησιμοποιούνται πολύ συχνά για θεραπευτικούς σκοπούς λόγω των ωφελειών που έχουν για την υγεία

Παρασκευή:

1. Χύστε 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο σε μια μικρή κατσαρόλα και βάλτε τη στο μάτι. Αφήστε το λάδι να ζεσταθεί , ώστε να πάρει μια χλιαρή θερμοκρασία και αφαιρέστε το από τον φούρνο.

2. Αδειάστε το ελαιόλαδο σε ένα μπολ. Προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα και 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι. Ανακατέψτε το μείγμα καλά με ένα κουτάλι.

3. Εφαρμόστε το μείγμα στο τριχωτό της κεφαλής με ένα πινέλο απλικατέρ . Χωρίστε τα μαλλιά σας με μια χτένα και εφαρμόστε άφθονη ποσότητα από τη μάσκα κανέλας με το απλικατέρ πινέλο. Ξεκινήστε από το τριχωτό της κεφαλής σας από πίσω προς τα εμπρός.

4. Αφήστε τη μάσκα στο τριχωτό της κεφαλής για τουλάχιστον 15 λεπτά. Λουστείτε με το σαμπουάν μαλλιών σας όπως θα κάνατε συνήθως. Απλώστε τη μάσκα μία φορά την εβδομάδα ως θεραπεία για τα μαλλιά προωθώντας έτσι την ανάπτυξη των μαλλιών και την παύση της τριχόπτωσης .

Τα αποτελέσματα θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό! Δεν θα πιστεύετε πόσο αποτελεσματική είναι αυτή η μάσκα!

Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας Το idiva.gr δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Πηγή