Ετοιμοθάνατο λαμπραντόρ κράτησε τις δυνάμεις του για να παραβρεθεί στο γάμο της ιδιοκτήτριας του και λίγες ημέρες μετά πέθανε

Αυτό το ετοιμοθάνατο λαμπραντόρ εκπλήρωσε την επιθυμία της ιδιοκτήτριάς του, να είναι δίπλα της την ημέρα του γάμου της. Αυτό ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να της κάνει.

Η Kelly O’Connell εργαζόταν σε ένα καταφύγιο ζώων. Εκεί γνώρισε ένα αξιολάτρευτο κουτάβι, ένα μικρό λαμπραντόρ ηλικίας 12 εβδομάδων, το οποίο είχε βρεθεί εγκαταλελειμμένο μέσα σε ένα καλάθι του σούπερ μάρκετ. Αν και η Kelly εκείνη την εποχή δεν είχε καμία πρόθεση να πάρει σκυλί, ωστόσο, δεν μπορούσε να αντισταθεί σε αυτό το όμορφο κουτάβι. “Μόλις το είδα, είπα ότι ‘αυτό το κουτάβι θα το πάρω στο σπίτι μου,’” είπε η Kelly.

Μετά από χρόνια, η Kelly γνώρισε τον σύζυγό της, τον James Garvin. Και οι δυο τους ενδιαφέρονταν για τη διάσωση των ζώων αφού ήταν και οι δύο κτηνίατροι. Έτσι, αποφάσισαν να παντρευτούν και να κάνουν μια υπέροχη γιορτή μαζί με τον  Charlie. Όμως ο  Charlie  ήταν ήδη 15 ετών και εκτός αυτού, διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο. Λίγο πριν τη μεγάλη μέρα, είχε 5 επιληπτικές κρίσεις κι αυτό προκάλεσε μεγάλη στενοχώρια στην Kelly.

Η επιθυμία της Kelly ήταν να έχει μαζί της τον Charlie την ξεχωριστή αυτή ημέρα. Την εβδομάδα πριν από το γάμο, οι επιληπτικές κρίσεις του Charlie σταμάτησαν. Ο Charlie είχε βρει πάλι τον παλιό του εαυτό. «Ήταν σαν ένα άλλο σκυλί», είπε η O’Connell. Έτσι, κατά τη διάρκεια αυτής της όμορφης ημέρας, ο Charlie παρευρέθηκε στο γάμο της αγαπημένης του ιδιοκτήτριας. Δεν μπορούσε να περπατήσει, γι’ αυτό η αδερφή της Kelly τον κρατούσε την περισσότερη ώρα στην αγκαλιά της. Όλοι, συμπεριλαμβανομένων των παράνυφων, πάλευαν για να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, όμως δίχως αποτέλεσμα. “Ο James και εγώ τον αρπάξαμε και του είπαμε:’Τα κατάφερες, φιλαράκι, τα κατάφερες,’” είπε η Kelly.

Στις 9 Σεπτεμβρίου, ο Charlieι πέθανε ειρηνικά μπροστά στο τζάκι ενώ στο πλευρό του ήταν η αγαπημένη του οικογένεια. “Ήταν ένα ξεχωριστό σκυλί,” λέει η Kelly.

Ο Charlie και η αγαπημένη του ιδιοκτήτρια την ημέρα του γάμου της

Ο Charlie έδειχνε πολύ όμορφος και χαρούμενος εκείνη την ημέρα

Η αδελφή της Kelly βοήθησε τον Charlie να περπατήσει κατά μήκος του διαδρόμου

Η παρουσία του Charlie ήταν το καλύτερο δώρο γάμου για την Kelly 

Μια όμορφη μέρα στην οποία κυριαρχεί η αγάπη 

‘Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος’

Ο Charlie μαζί με την αδερφή της Kelly

«Νομίζω ότι ήταν πραγματικά χαρούμενος που ήταν εκεί,» είπε η Kelly

Μια εβδομάδα αργότερα, ο Charlie ξεψύχησε ειρηνικά. Η Kelly όμως θα θυμάται τις υπέροχες στιγμές που έζησαν μαζί τα τελευταία 15 χρόνια και θα κοιτάζει με νοσταλγία τις πολύ ξεχωριστές φωτογραφίες που έβγαλαν μαζί στον γάμο της.

http://www.youtube.com/watch?v=U9xcN-H8eqI

Πηγή