Επίπεδη κοιλιά: Η δίαιτα που θα εξαφανίσει το λίπος και θα σε βοηθήσει να χάσεις 4 κιλά

Ο χειμώνας μας έχει αποχαιρετήσει εδώ και καιρό, μόνο που ξέχασε να πάρει μαζί του όλα αυτά τα “ψεγάδια” που άφησε πάνω μας. Είναι γνωστό ότι λόγω κρύου, καθόμασταν στο σπίτι, τρώγαμε, βαριόμασταν να επισκεφθούμε το γυμναστήριο για να “κάψουμε” το κατιτίς και όλες αυτές οι ατασθαλίες αποθηκεύτηκαν στην κοιλιά. Δυστυχώς για εμάς, όσο εύκολα αποθηκεύτηκε αυτό το ενοχλητικό λίπος, τόσο περισσότερη επιμονή και υπομονή χρειάζεται να κάνουμε για να το καταπολεμήσουμε. Για όλα όμως υπάρχει λύση. Ακολουθώντας μια εύκολη δίαιτα από την Διαιτολόγο – Διατροφολόγο Μαίρη – Τζο Χριστοπούλου, μπορούμε να εξαφανίσουμε το λίπος από την περιοχή της κοιλιάς, να χάσουμε τέσσερα κιλά και να νιώσουμε ξανά αυτοπεποίθηση.

Έχε στο μυαλό σου ότι η σωστή διατροφή και η γυμναστική είναι το άλφα και το ωμέγα σε αυτόν τον “αγώνα” και κύριο όπλο σου είναι ο στόχος που έχεις. Πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε μαζί το διατροφικό μενού και να είσαι σίγουρη πως θα έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στην επίπεδη κοιλιά, σε χρόνο “ντε-τε”…

EXTRA TIP Μαζί με κάθε μεσημεριανό να πίνετε 1 φλιτζάνι πράσινο τσάι.

*Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

Πηγή