Εκπληκτικά κόλπα και συμβουλές για το σπίτι και την κουζίνα που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους!

Υπάρχουν διάφορα κολπάκια που μπορούν να μας λύσουν τα χέρια σε καθημερινά πρόβληματα και σπαζοκεφαλιές σε οτι αφορά το σπίτι.

Δείτε παρακάτω πανέξυπνες και πρακτικές συμβουλές που σίγουρα θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους.

Χυμός ντομάτας για να βγάλετε τη σκουριά απο τα ρούχα. Εαν λερώσατε τα ρούχα σας με σκουριά τότε ξεπλύντε τα με άφθονο χυμό ντομάτας. Αποτελεσματικό επίσης είναι και το λεμόνι όπου θα πλύνετε τοπικά τους λεκέδες. Για διάφορους λεκέδες στα ρούχα δοκιμάστε τρίψιμο με γάλα εβαπορέ και μετά πλύσιμο όπως συνηθίζετε.

Εκπληκτικά κόλπα και συμβουλές για το σπίτι και την κουζίνα που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους! 1

Πώς να μην πέφτουν οι νιφάδες σοκολάτας στον πάτο του κέικ.

Εγώ προσωπικά το έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές. Να θέλω να προσθέσω μέσα στο κεκάκι μου κομμάτια σοκαλάτας, σταφίδες κτλ και μετά το ψήσιμο να έχουν καταλήξει όλα στον πάτο, και αυτό λόγω βάρους. Μετά απο το παρακάτω κολπάκι όμως σβήστε το πρόβλημα! Πριν ρίξετε τα καλούδια σας μέσα στο μείγμα απλά αλευρώστε τα. Τόσο απλό.

Εκπληκτικά κόλπα και συμβουλές για το σπίτι και την κουζίνα που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους! 2

Πώς να διατηρήσετε φρέσκες τις πατάτες χωρίς να βγάζουν ρίζες. Στο μέρος που αποθηκεύετε τις πατάτες σας τοποθετήστε μαζί ένα-δύο μήλα.

Εκπληκτικά κόλπα και συμβουλές για το σπίτι και την κουζίνα που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους! 3

Πώς να διατηρήσετε τα αυγά φρέσκα για περισσότερο καιρό. Όταν αποθηκεύετε αυγά φροντίστε πάντα η μύτη τους να κοιτά προς τα κάτω.

Εκπληκτικά κόλπα και συμβουλές για το σπίτι και την κουζίνα που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους! 4

Ξαναζωντανέψτε τα μαύρα ρούχα σας. Εαν τα μαύρα ρούχα σας έχουν χάσει την ένταση του χρώματος τους τότε προσθέστε στον κύκλο ξεπλύματος του πλυντηρίου δυο κούπες έτοιμο δυνατό μαύρο καφέ.

Εκπληκτικά κόλπα και συμβουλές για το σπίτι και την κουζίνα που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους! 5

Παγάκια για τα σημάδια απο χαλιά. Εαν τα χαλιά σας έχουν πατηκωθεί απο έπιπλα τότε στα σημεία εκείνα τοποθετήστε ένα παγάκι, αφήστε να λυώσει και στεγνώστε με το πιστολάκι. Το χαλί θα αφρατέψει και πάλι.

Εκπληκτικά κόλπα και συμβουλές για το σπίτι και την κουζίνα που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους! 6

Πώς θα φύγει η μυρωδιά της τηγανίλας απο το σπίτι με φυσικό τρόπο. Σε ένα τασάκι βάλτε φλούδες πατάτας και λεμονιού και κάψτε τις. Η μυρωδιά του τηγανητού θα εξαφανιστεί και θα μοσχοβολήσει λεμόνι.

Εκπληκτικά κόλπα και συμβουλές για το σπίτι και την κουζίνα που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους! 7

 

via

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *