Είχε έναν φυσιολογικό Τοκετό. Όταν όμως πήρε το μωρό της στην αγκαλιά της

Στις μέρες μας είναι πολύ δημοφιλές να υπάρχει και φωτογράφος στο δωμάτιο τοκετού. Αυτοί οι ταλαντούχοι φωτογράφοι βρίσκονται εκεί για να καταγράψουν κάθε όμορφη στιγμή της γέννας – και το αποτέλεσμα συχνά είναι πολύ δυνατό!

Γι’αυτό και η Dara και ο Eric Crouch προσέλαβαν την στενή οικογενειακή τους φίλη, Neely Ker-Fox για να φωτογραφίσει την γέννηση του δεύτερου γιου τους.

Η Neely είναι γνωστή φωτογράφος στην Georgia και γνώριζε την 50χρονη παράδοση που ελλόχευε πάνω από την οικογένεια Crouch…

Σε συνέντευξη, η Dara εξήγησε ότι στην οικογένεια της είχε να γεννηθεί αγόρι 50 χρόνια! Γι’αυτό και η Dara υπέθεσε ότι η γέννηση του δεύτερου παιδιού της δεν θα ήταν διαφορετική!

«Ήξερα ότι θα έκανα κορίτσι.»

Η Dara επέλεξε να μην μάθει το φύλο του μωρού της από τον υπέρηχο και αναφερόταν σε αυτό με θηλυκό γένος! Στο μυαλό της δεν υπήρχε αμφιβολία!

Αλλά όταν το μωρό τους άνοιξε τα μάτια του, όλοι έπαθαν πλάκα. Η Dara, o Eric και η Neely άρχισαν να απολαμβάνουν την ιδέα ότι μπορεί να αποκτούσαν αγοράκι. Όσο περίμενε να γεννήσει, η ιδέα της φαινόταν όλο και πιο πιθανή.

Μετά από 4 ώρες, ο γιατρός έκανε μια σοκαριστική ανακοίνωση: η Dara γέννησε ένα αγοράκι! Μόλις το συνειδητοποίησε, φώναξε ενθουσιασμένη!

«Θεέ μου! Είναι αγόρι. Δεν το πιστεύω!»

Ενστικτωδώς, η Neely άρχισε να πατάει το κουμπί της κάμερας. Αισθάνθηκε ότι αυτή η στιγμή αγνής έκπληξης ήταν κάτι που η οικογένεια Crouch θα θυμάται για χρόνια.

Η Dara είναι μαία – άρα έχει συνηθίσει κάθε είδους έκπληξη στην γέννα! Αλλά ήταν δύσπιστη με την δική της εμπειρία. Η ενθουσιασμένη μητέρα είπε ότι η γέννηση του γιου της, Liam, ήταν κάτι για το οποίο δεν είχε προετοιμαστεί!

«Σαν μαία, αισθάνεσαι την ατμόσφαιρα στο δωμάτιο τοκετού… μερικές φορές δένεσαι με τους άλλους όταν τους φροντίζεις για 12 ώρες. Αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με τον ενθουσιασμό που ένιωσα για τον Liam.»

Ο μικρός Liam βρίσκεται πλέον σπίτι με την μεγάλη του αδερφή και τους γονείς του. Φαίνεται οτι η Dara και ο Eric είναι πολύ ενθουσιασμένοι που έσπασαν την παράδοση.

Πηγή