Δείτε το Hot Trend Διακόσμησης που Βάζει τα Βάζα σε Κορνίζες

Το να έχετε βάζα σε χαμηλά σημεία του σπιτιού με νερό και λουλούδια είναι κάτι το απαγορευμένο αν έχετε μικρά παιδιά, ζωηρά γατάκια ή σκύλους. Βγάλτε λοιπόν τα βάζα από τα τραπέζια και κρεμάστε τα στον… αέρα.

Βάζα μέσα σε κορνίζα Μια από τις αγαπημένες μας λύσεις διακόσμησης είναι τα κάδρα στους τοίχους. Τελευταία, ένα νέο τρεντ κάνει την εμφάνισή του και μας υπαγορεύει να κρεμάμε άδειες κορνίζες στους τοίχους βάζοντας μέσα στο πλαίσιο διάφορα αντικείμενα, σαν 3d πίνακες. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε με το βάζο σας, τοποθετώντας το μέσα σε ξύλινο ή μπρούτζινο πλαίσιο.

Δημιουργήστε τον δικό σας τρισδιάστατο πίνακα!

Βάζα σε μορφή μπουκαλιών Άλλο ένα ωραίο διακοσμητικό τρικ, είναι να κρεμάσετε μερικά μπουκάλια στον τοίχο σας δημιουργώντας αυτοσχέδια βάζα! Είναι εύκολο και δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα. Mπορείτε να επιλέξετε είτε μπουκάλια μπύρας ή διαφανή γυάλινα μπουκάλια σε διάφορες αποχρώσεις. Εμάς μας αρέσουν πολύ και τα vintage μπουκάλια για το γάλα.

Τοποθετήστε την κατασκευή σας στην είσοδο του σπιτιού για να καλωσορίζετε τους καλεσμένους σας με τον πιο εμπνευσμένο τρόπο.

Βάζα στον τοίχο σε διάταξη Αν δεν θέλετε ούτε πλαίσια, ούτε μπουκάλια, χρησιμοποιήστε απλά βάζα και τοποθετήστε τα πάνω στον τοίχο σας. Μια ωραία πρόταση είναι να βάλετε πρώτα στον τοίχο ένα κομμάτι ξύλου και πάνω σε αυτό να κολλήσετε τα βάζα σας. Το ξύλο ταιριάζει ιδανικά με το γυαλί δημιουργώντας ένα πολύ ενδιαφέρον έργο τέχνης.

Βάψτε κάθε κομμάτι ξύλου με διαφορετικό χρώμα. Προσθέστε λουλούδια και δώστε στον χώρο σας φρεσκάδα.

Πηγή