Δείτε πώς θα Φτιάξετε τα Πιο Όμορφα Κεφαλάρια για το Κρεβάτι σας!

Τα ξύλινα κεφαλάρια είναι αρκετά δημοφιλή το τελευταίο διάστημα. Οι παλέτες και η rustic διακόσμηση έχουν συμβάλει αρκετά σ΄αυτό. Το ξύλο από μόνο του ως στοιχείο δημιουργεί μία πιο ζεστή ατμόσφαιρα στο χώρο. Για το λόγο αυτό σας προτείνουμε να φτιάξετε μόνοι σας ξύλινα κεφαλάρια που θα σας ανανεώσουν και θα δώσουν μία πιο cozy πινελιά στην κρεβατοκάμαρά σας.

Συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό για το τι ακριβώς θα χρειαστείτε σε σχέση με το υλικό του ξύλου και για τον τρόπο τοποθέτησής τους. Σας προτείνουμε να αξιοποιήσετε παλιές ξύλινες πόρτες, παλέτες και κομμάτια ξύλου που θα κολλήσετε μεταξύ τους δημιουργώντας μία επιφάνεια στις διαστάσεις που θέλετε. Όσο πιο δημιουργικοί είστε και όσο περισσότερη φαντασία έχετε τόσο πιο όμορφο αποτέλεσμα θα πετύχετε. Χρησιμοποιήστε χρώμα και τολμήστε να μπλέξετε διαφορετικά υλικά και υφάσματα προκειμένου να δώσετε το στιλ και την αισθητική που θέλετε. Μπορεί να γίνει πιο rustic, μίνιμαλ, industrial ή να πετύχετε ένα scandinavian decor  παντρεύοντας το ξύλο με το μέταλλο και αφήνοντας το μαύρο και το γκρι να κυριαρχήσουν.

Μπορείτε πολύ εύκολα να ντύσετε τον τοίχο και το κρεβάτι σας με ξύλα. Συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό για το τι θα χρειαστείτε.Μπορείτε να αξιοποιήσετε παλιές πόρτες ή παράθυρα ως κεφαλάρια στα κρεβάτια σας.

Οι πάλετες αποτελούν βασικό στοιχείο διακόσμησης σε πολλά σπίτια τον τελευταίο καιρό. Είναι μία τάση που ήρθε για να μείνει.

Μπορείτε να γράψετε κάτι στα ξύλα που θα χρησιμοποιήσετε ως κεφαλάρια.

Παίξτε με τα χρώματα ξεφεύγοντας απ΄τους φυσικούς τόνους του ξύλου.

Πηγή