Δαιμονισμένη γυναίκα στην Ρουμανία εξορκίζεται δημόσια από τους δαίμονες της.

Σύμφωνα με την Daily Mail σκηνές βγαλμένες από τα σκοτεινά χρόνια του Μεσαίωνα εκτυλίχθηκαν πριν από λίγες ημέρες στο Ιάσιο της Ρουμανίας, όταν μια «δαιμονισμένη» γυναίκα οδηγήθηκε από αστυνομικούς (!) μπροστά σε λείψανα αγίου, προκειμένου να την εξορκίσει ιερέας!

Δαιμονισμένη γυναίκα στην Ρουμανία εξορκίζεται δημόσια από τους δαίμονες της. 1

Στο απίστευτο βίντεο, η γυναίκα, υποβασταζόμενη από τραυματιοφορέα και αστυνομικό, εμφανίζεται να παθαίνει κρίση μπροστά στο ιερό λείψανο και εν μέσω κλαμάτων και ουρλιαχτών ακούγεται να φωνάζει:

Δαιμονισμένη γυναίκα στην Ρουμανία εξορκίζεται δημόσια από τους δαίμονες της. 2

«Δεν βγαίνω!» (υποτίθεται ότι μιλά ο… δαίμονας μέσα της), ωστόσο, στη συνέχεια καταρρέει και ένας από τους παριστάμενους ακούγεται να λέει ότι «ο Άγιος κάνει θαύματα».

Δαιμονισμένη γυναίκα στην Ρουμανία εξορκίζεται δημόσια από τους δαίμονες της. 3

Για να ολοκληρωθεί η… σουρεαλιστική σκηνή, καθώς οι τραυματιοφορείς μεταφέρουν την εξαντλημένη γυναίκα προς σταθμό πρώτων βοηθειών, μια γηραιά συνοδός της προσπαθεί να τους αποτρέψει, λέγοντας ότι η δυστυχισμένη γυναίκα «δεν χρειάζεται τη βοήθεια της σύγχρονης ιατρικής».

Δαιμονισμένη γυναίκα στην Ρουμανία εξορκίζεται δημόσια από τους δαίμονες της. 4

Ρουμανικά ΜΜΕ ζήτησαν εξηγήσεις για την παρουσία και συμμετοχή της αστυνομίας στο όλο περιστατικό, ωστόσο, αξιωματούχοι προσπάθησαν να το υποβαθμίσουν, λέγοντας ότι τα όργανα της τάξης δεν… συμμετείχαν στον εξορκισμό, απλώς βοηθούσαν ένα άτομο σε ανάγκη.

Δαιμονισμένη γυναίκα στην Ρουμανία εξορκίζεται δημόσια από τους δαίμονες της. 5

Δείτε το βίντεο

 

via