Δίνει Φιλοδώρημα Στον Σερβιτόρο 300 Δολάρια Επειδή Κατάλαβε Ότι Περνούσε Μια Δύσκολη Μέρα! -ΒΙΝΤΕΟ

Αυτός ο πελάτης κατάλαβε ότι ο σερβιτόρος έχει μια δύσκολη μέρα και αποφάσισε να του δώσει ένα γερό ποσό. Δείτε το βίντεο με την αντίδραση του τυχερού σερβιτόρου.

Ο Maurice Green ήταν σε δείπνο με την οικογένειά του όταν αντιλήφθηκε ότι ο σερβιτόρος τού φάνηκε να έχει μια κακή μέρα. Έτσι, αποφάσισε ότι θέλησε να ευλογήσει τον νεαρό και να τον ενθαρρύνει για την σκληρή δουλειά του.

Όταν ο σερβιτόρος επέστρεψε στο τραπέζι, ο Maurice τον ρώτησε το όνομά του και πώς πέρασε η μέρα του. Ο σερβιτόρος απάντησε ότι το όνομά του είναι Johnny και παραδέχτηκε ότι η μέρα του ήταν «κάπως δύσκολη».

«Το αισθάνθηκα», του είπε ο Maurice. Στη συνέχεια έκανε κάτι φοβερό. Έβγαλε 100 δολάρια από την τσέπη του και τα έδωσε στον Johnny. Εκείνος δεν μπορούσε να το πιστέψει και τα μάτια του άρχισαν αμέσως να γεμίζουν με δάκρυα. «Μόλις πληρώσατε το αυτοκίνητό μου, κύριε,» είπε στον Maurice αλλά δεν είχε τελειώσει ακόμα με τον τυχερό σερβιτόρο!

«Νιώθω ότι εργάζεσαι σκληρά και νομίζω ότι έχεις μια πολύ κακή μέρα», είπε στον Johnny και συνέχισε: «Και έτσι ο Θεός μου είπε να το κάνω αυτό!». Τι έκανε; Έβγαλε άλλα 200 δολάρια από την τσέπη του και του τα χάρισε αφήνοντας τους πάντες με ανοιχτό το στόμα.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=X8w-z_wfOX0

Πηγή