Δίαιτα 2 σε 1: Για να χάσεις 5 κιλά (μόνο λίπος!) και να αποκτήσεις τέλεια γράμμωση

Το ότι η σωστή προετοιμασία για το καλοκαίρι και την εμφάνιση με μπικίνι ξεκινάει από τώρα, σου το έχω πει! Το ότι μπορείς μέσα σε ένα μήνα να χάσεις πέντε κιλά λίπους και να γραμμώσεις κάθε σημείο του σώματός σου σου το έχω πει; Μάλλον όχι! Αν είσαι αποφασισμένη να αποκτήσεις μια τέλεια σιλουέτα, τότε πρέπει να ενισχύσεις την υπομονή σου και να συνεχίζεις να διαβάζεις. Ο χρόνος μειώνεται και σίγουρα δεν θέλεις να έχεις έξτρα κιλά όταν θα πας να δοκιμάσεις το μαγιό σου.

Σε αυτό το σημείο οφείλω να σου πω ότι ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Θαλής Παναγιώτου, έχει ετοιμάσει για την παρέα του Tlife ένα σούπερ μενού που θα μας βοηθήσει να φτάσουμε το στόχο μας. Ναι ναι, όπως σου είπα και πιο πάνω, με αυτήν τη δίαιτα και θα χάσεις πέντε κιλά και θα αποκτήσεις μια γραμμωμένη και σμιλευμένη σιλουέτα. Απλά θέλω να σου πω ότι την αλλαγή στο σώμα σου δεν θα τη δεις, αν κάνεις skip στο γυμναστήριο. Είναι γνωστό ότι για να δούμε εμφανή αποτελέσματα θέλει δουλίτσα, αλλά αξίζει να προσπαθήσουμε για να αποκτήσουμε το σώμα που θέλουμε!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ:

  • Να πίνετε τουλάχιστον 10-12 ποτήρια νερό ημερησίως.
  • Να αποφεύγετε να πίνετε μεγάλες ποσότητες νερού αμέσως μετά το φαγητό.
  • Να μασάτε αργά την τροφή και να ξεκινάτε πάντα από την σαλάτα.
  • Να αποφεύγετε το πολύ αλάτι.
  • Να προσέχετε τις ποσότητες των γευμάτων σας.

* Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

Πηγή